Sådan øges rækkevidden af ​​din Linksys WRT54G trådløse router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få firmware fra tredjepart, der gør det muligt at justere transmissionsstyrken på din router, som f.eks. Tomat, DD-WRT eller HyperWRT.

Når du har downloadet firmwaren til din computer, skal du logge ind på din router. Dette opnås ved at åbne din webbrowser og skrive i adresselinjen din IP-adresse på din router, som er http://192.168.1.1/ af standard (medmindre det er blevet ændret af dig eller en anden, der har adgang til det). Du får en adgangskode prompt. Igen, som standard er adgangskoden admin, medmindre den er blevet ændret. Der er ikke noget brugernavn, så lad det være tomt.

3.

Der skal være en fane øverst på siden, når den er indlæst, der siger 'Administration' på den pågældende fane. Når fanen er påkrævet, skal du finde fanen på den anden række af faner, der siger Firmware Upgrade, og klik derefter på det.

4.

Du får en firmware opgraderingsside . Klik på u0026 quot; Gennemse u0026 quot; knappen, og vælg den fil, du downloadede. Gør det helt sikkert, at dette er den rigtige fil, og at filen er den rigtige version, der er designet til din specifikke router, hvis det er den forkerte fil eller version, vil det ødelægge din router end reparation! /p>

5.

Når du har valgt den rigtige fil, skal du klikke på den relevante knap nederst på siden, hvilket normalt siger 'Opgrader u0026 quot; eller 'Upload' eller 'Opgrader firmware'.

6.

Vent ca. 5 minutter. Når du har ventet i ca. 5 minutter, skal du tjekke din router og se om u0026 quot; Power u0026 quot; lyset blinker, hvis det stadig blinker, skal du vente, indtil det er stoppet med at blinke.

7.

Når din router er tændt, blinker at gå tilbage til den computer, der er logget ind på din router og opdatere siden. Det vil normalt sige 'Opgrader succesfuldt' hvis alt gik godt. Hvis det siger noget som 'Opgrader mislykkedes', så har du måske den forkerte fil der er en sikkerhedsfunktion på plads for at forhindre dette, kontrollerer den blot filstørrelsen. Hvis det ikke lykkes, skal du sikre dig, at du har den rigtige fil og prøv igen.

8.

Når du har opgraderet routerens firmware, vil du have mulighed for at øge transmissionsstyrken på din router. Du kan finde ud af, hvordan du gør dette ved at læse instruktionerne, der følger med den firmware, du har installeret. Disse findes på webstedet for den firmware. Pas på, hvis du øger strømmen af ​​din router s interne sendere for meget, kan det faktisk skade dit netværks ydeevne og endda reducere routerens levetid.

9.

Nu skal du købe nogle eksterne antenner til din router. Du kan få disse antenner i mange butikker, der sælger elektronik. Jeg har faktisk set dem i Wal-Mart før, dem der er lavet af Linksys hedder 'Range booster antenner' eller noget af den slags. Nogle af disse kræver, at du fjerner routernes antenner (de skruer på de ældre routere, men hvis din router er en af ​​de nyere, så er dette ikke en mulighed. Andre er simpelthen monteret oven på de eksisterende antenner, det er den kun mulighed for de nyere versioner af denne router. Du skal finde de eksterne sendere / antenner, du vil have, og derefter installere dem.

10.

Normalt kræver eksterne antenner, at du har ekstern strøm til deres sendere, så du skal tilslutte dem efter installationen for at opnå maksimal styrke. Når du har gennemført disse trin, er du klar til at gå!

Tips og advarsler

  • Hvis du installerer tredjeparts software (firmware) på din router, kan garantien annulleres.
  • Pas på ikke at øge strømmen af ​​din router transmittere for meget (normalt 84mW er sikkert), fordi hvis du øger det for meget, vil det skade din netværks ydeevne og muligvis endda reducere routerens levetid .
  • Hvis du bor i Det Forenede Kongerige, vil du måske kontrollere dine lokale love, før du gør det, fordi der er hårde begrænsninger på 2,4 GHz-området i Storbritannien.
  • Hvis du har et trådløst netværk, vil du måske øge rækkevidden af ​​det for at kunne bruge det i den anden ende af huset, udenfor eller endda at oprette et fællesskabsnettværk til dit nabolag. Denne artikel forklarer, hvordan du kan tillade, at den fælles Wirelessys Router WRT54G-router sender et signal længere, og hvordan man tillader det at modtage et signal fra længere tid.