Sådan opbygger du en Wi-Fi-antenne med en dåse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Beregn, hvor N-Female chassis mount-stikket skal placeres på din aluminiumskande. Din cantenna vandt ikke korrekt uden den rigtige placering. For at finde ud af, hvor du skal montere stikket, skal du bestemme den bølgelængde, du kan generere, hvilket er bestemt af dets diameter. Ved at indtaste diameteren i en online-regnemaskine, får du dine kanylers bølgelængdeværdier.

2.

Mål en fjerdedel af bølgelængdemåling fra bunden af dåsen med en linjal og markere med en prik.

3.

Bor et hul i dit markerede sted. Sørg for, at hullet er dimensioneret til at passe til dit stik.

4.

Placer kobbertråd i stikket. Sørg for, at den samlede længde, der stikker ud af stikket, er 1,21 tommer lang, herunder længden af ​​konnektorens messingrør.

5.

Lod ledningen ind i stikket Sørg for at holde det opret.

6.

Skru forsamlingen i dåsen, efter at den er afkølet. Hvis du bruger bolte, skal du sørge for at hovedene er skruet inde i dåsen.

7.

Tilslut kantanten til et adgangspunkt ved hjælp af et kabel, der er kendt som en pigtail. Du kan købe en hos en elektronikforretning. Vælg en pigtail med en mandlig konnektor på den ene side og sørg for, at den anden ende forbinder til dit adgangspunkt u0026 # x2014; du skal måske finde et bestemt adgangspunkt, der accepterer pigtail. I sidste ende har du en cantenna knyttet til en pigtail, der er tilsluttet et adgangspunkt, der er knyttet til computeren.

Tips og advarsler

  • Ukorrekt brug af en cantenna kan være ulovlig i nogle områder.
  • Vidste du, at du kan styrke dit trådløse signal med en dåse? En hjemmelavet 'cantenna' virker som en retningsbestemt bølgelederant antenne, der øger frekvensen og rækkevidden af ​​dit trådløse signal. Cantennas kan bygges til mindre end 5 dollar. Brug bare en tom juice dåse og køb de andre dele fra en elektronik butik. Sørg for at du drejer din kant for at finde det bedst mulige signal. Prøv også at eksperimentere med dåser med forskellige størrelser generelt, jo længere kan du, desto bedre.