Sådan oprettes et lille 5 computernetværk derhjemme

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vores første skridt er at opsætte vores 5 computere, som vi skal bruge til vores netværk. Nogle gange er det meget lettere at adskille alle computere i separate lokaler bortset fra 2 af dem, som vi vil bruge til de vigtigste terminaler. Men de fleste computere har kun en hovedterminal. Det er korrekt, men vi fortæller dig senere i denne vejledning hvorfor bruger vi 2.

Nu hvor vi har vores systemopsætning og allerede har vores netværkskort installeret i vores computere. Vi skal finde ud af, hvilken type netværk vi skal bruge. Jeg bruger et trådløst netværk af et par grunde. Jeg har en bærbar computer, som jeg vil transportere rundt i mit hus, hvis jeg vil have det. Jeg vil ikke have ledninger overalt, og jeg er helt sikker på, at de endda kan være en fare, hvis de ikke understøttes korrekt. Så vi skal bruge en trådløs G-router til vores netværk, som beskytter vores netværk og endda har et firewall-system til det ekstra Tilføjet beskyttelse.

Nu, når vi installerer en trådløs G-router, skal vi installere på alle vores computere, trådløse stationære netværkskort, så vi kan oprette forbindelse til vores trådløs router fra hvor som helst på vores kontor. Det er ret ligefrem at installere trådløse stationære kort, hvis du følger de foreslåede installationsprojekter, som jeg stærkt anbefaler. Og husk altid at slukke for computeren og afbryde strømkablet fra væggen til din egen sikkerhed.

4.

Nu da vi har installeret den nødvendige software, der fulgte med vores desktop trådløse kort og har bee instrueret til at installere kortene. Alle vores computere er stort set klar til at oprette forbindelse til routeren, hvis dette trin ikke allerede er opnået.

5. Nu da vi har vores netværkskort installeret på alle af vores computere sammen med den hardware, der fulgte med dem. Vi skal tilslutte vores router nu. Tilslut strømkablet, der fulgte med din router, til strømforsyningen på din router. Lad routeren varme op et par minutter før hver brug . Vores router er et 8 port hub (netværk), der kan huske forbindelsen til alle vores computere, når vi har modemet til det. Men vi bruger trådløse netværkskort, så vi behøver ikke at bekymre os om CAT - 45 kabler, der almindeligvis bruges i dag til at binde netværk til en kablet router.

6.

Nu da vi har vores router tilsluttet, skal vi være i live vores internetforbindelse til routeren. Vi skulle allerede have bemærket, at de trådløse netværk, der stilles til rådighed af Microsoft Software 's trådløse netværksværktøj. Så jeg er temmelig sikker på, at vi allerede har kunnet forbinde vores trådløse netværkskort til at fungere fint sammen med det netværk, vi indstiller up.

Nu kan vi forbinde modemet til sporet på bagsiden af ​​routeren, der angiver, at modemet er forbundet via en slags LED-lampe. Når vi først har set at strømmen til modemet virker og se blinkende lys, der arbejder på modemet, så ved du at du har gjort noget rigtigt.

Når vi har tilsluttet modemet til routeren .Jeg er helt sikker på, at netværket har en slags signal, der går fra routeren til computeren. Vi kan endda være i stand til at fortælle, om vi er tilsluttet internettet eller lokalt til et internet på dette tidspunkt ved at klikke på Microsoft Wireless Network nytte til at se al den statistik, som du kan finde ud af om din internet og interne forbindelse til netværket. Vi kan også gøre flere ting for sikkerhed her. Vi kan indstille vores trådløse router for at beskytte hele vores netværk mod ubudne personer, der forsøger at få adgang til hemmelige dokumenter eller personlige oplysninger. En standard i trådløs sikkerhed i dag er de avancerede sikkerhedsindstillinger, der tilbydes. For eksempel har jeg et WEP-beskyttet netværk, og jeg bruger det dagligt. Den indeholder kryptering på 64 til 128 bit sammen med mange andre forskellige funktioner.

Tips og advarsler

  • Dette er et grundlæggende opsætning. Vi ønskede ikke at gå ind i et stort setup, fordi det ville have taget timer, men jeg havde kun lidt tid. Ikke at sige, at jeg ikke havde tid, jeg har lige været lidt under vejret i det sidste, men jeg har forsøgt noget. Jeg håber det er acceptabelt, da det er en dag sent. Jeg undskylder og ser frem til at se dine resultater.
  • Den måde, hvorpå vi skal konfigurere vores netværk, vil være ret lige fremad, men grundlæggende. Da hardwareinstallationen er ret lige fremad. Vi skal bare simulere den software, vi installerer, og forhåbentlig får du en kort forståelse af, hvad vi forsøger at opnå her. Lad os komme i gang skal vi.