Sådan oprettes et websted på et budget

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Sådan opretter du et websted på et budget

1.

Køb dit domænenavn. På grund af den enorme boom på internetmarkedet i midten til slutningen af ​​1990'erne er mange af de domænenavne, man måske vil have for et websted, købt af tredjepartsfirmaer. Det betyder ikke, at du ikke kan have dem. Det betyder simpelthen, at du enten skal købe eller lease dem fra det tredjepartsfirma.

2.

Lær dig selv det grundlæggende i HTML-programmeringskoden. Dette er computersproget, der bruges af webdesignere, og det er grundlæggende nok, at de grønnere af nybegyndere kan mestre det grundlæggende på kort tid. Du vil blive overrasket over antallet af problemer, som en lille smule HTML-kodning kan få dig ud af. Det sætter også mere af designstyrken tilbage i dine hænder, så du er ikke helt til gavn for de til tider begrænsede designprogrammer, der tilbydes til dig fra din tredjeparts vært, og lindrer at ansætte en dyr webdesigner til at udføre meningsopgaver, som du kunne have gjort dig selv.

3.

Design dit websted. For en opstartsvirksomhed, der forsøger at spare penge, er mindre mere. Især når du bruger de designværktøjer, der er som du får fra din tredjepartsfirma, vil du altid se mere professionel, jo mindre du bruger.

4.

Opret et betalingssystem. Betaling kan foretages nemt og billigt af ved hjælp af et firma, der specialiserer sig i behandling af online betaling. Omsætningen kommer ikke ud af lommen på forhånd. I stedet tager betalingsselskabet en lille procentdel af hvert salg, du laver, hvilket giver dig endnu mindre omkostninger og mere frihed til at lægge så meget lager til salg ad gangen, som du vil. De fleste betalingsselskaber tilbyder også en forsendelsesmulighed, der opretter og udskriver forsendelsesetiketter for dig, trækker fragtbeløbet fra dine indtægter, sparer dig en tur til posthuset og i sidste ende penge uden for din lomme.

5.

Annoncer ved hjælp af mund til mund. Intet er billigere og mere effektivt end ord i mund reklame. En god måde at starte buzz på dit websted er ved at give dybe rabatter til nogle af de første shoppere på dit websted. Dette vil skabe en positiv følelse hos de kunder, de vil føle, at de har fundet en skjult skat, og de vil gerne dele det med deres venner. Husk, især når du starter, skal du give lidt for at få en meget.

Websites er nu en alvorlig del af mange små og nye virksomheder. På grund af den minimale overhead kan en leverandør flere gange gøre det overskud, der er rentabelt i en mursten og mørtelbutik. Efter blot nogle få enkle retningslinjer kan du også oprette din egen hjemmeside med lidt penge ned. Du kommer til at køre på ingen tid.