Sådan sparer du penge ved CVS

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Ansøg om et CVS Extra Care-kort, der giver dig mulighed for at tjene ekstra plejebelønninger til CVS-apotek, butik og online-køb. Gå til kundeservicen eller spørg en kasserer for en ekstra pleje kort ansøgning. De holdes normalt bag disken med de kort, der er vedhæftet ansøgningen. Udfyld ansøgningen med dine personlige oplysninger, herunder navn, adresse, telefonnummer og fødselsdato og vend ansøgningen til kundeservicemedarbejderen eller kassereren. De oplysninger, der indsamles på ansøgningen, gemmes i deres system, så de kan tilbyde dig specialtilbud og besparelser, som akkumulerer, desto mere du bruger dit kort. Dit kort vil være klar til brug straks.

2.

Klip kuponer og brug dem, når du handler hos CVS. Ugentlige aviser indeholder normalt kuponer til fødevarer, husholdningsartikler og andre produkter. Disse kuponer kan bruges på stort set enhver butik du handler i og kan tilbyde dig flere besparelser, når du handler. Du kan også finde kuponer til bestemte produkter online for at udskrive og bruge i butikken. Gå bare til hjemmesiden for det produkt, du ønsker, og kontroller for eventuelle pengebesparende kuponer.

3.

Se på CVS ugentlige salgsannonce og køb de produkter, du vil have, med en reduceret Udsalgspris. Køb af varer til salgspris kombineret med brug af kuponer hjælper dig med at spare penge. Nogle genstande kan kun være i salg og vil ikke blive vist i salgsannonceen, så besøg din CVS-butik for at kontrollere eventuelle tilbud i butikken.

4.

Køb online (se Ressourcer) ud over at shoppe i butikken. Jo mere du bruger dit CVS-kort, desto flere belønninger får du. Du kan indløse dine ekstra plejebelønninger online såvel som i butikken.

5.

Udnyt CVS / apotekets gavekortprogram. Der er rabatter til bulk køb med en mindste ordre på $5.000. Kortværdierne kan variere fra så lidt som $5 eller så meget som $500. Virksomhedskøbekortprogrammet giver rabatprocenter baseret på årlige køb.

CVS er et stort detail apotek butik med steder i hele USA. Butikens navn står for bekvemmelighed, værdi og service, som er de kvaliteter, det ønsker at tilbyde til alle kunder. CVS tilbyder besparelser via et CVS Extra Care-kort, samt ugentlige salg og belønninger ved ofte at bruge dit CVS-kort. CVS butikker er udstyret med et apotek til dine receptbehov, et fotocentrum og en række produkter, der opfylder dine shoppingbehov. Selv om der er mange produkter og tjenester til at tilbyde kunder, har virksomheden også måder at spare penge på.