Sådan stopper hackere fra at invadere dit netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Identificer indgangspunkter

Installer korrekt scanningsprogrammer for at identificere alle adgangspunkter fra internettet til virksomhedens interne netværk. Disse punkter har de svageste sikkerhedskontroller, som en hacker nemt kan målrette mod. At identificere disse indgangspunkter er imidlertid slet ikke en nem opgave. Det er bedre at tage hjælp fra dygtige etiske hackere, der har taget særlig netværkssikkerhedstræning til at udføre denne opgave med succes.

2.

Angreb og penetrationstest

Ved at køre angreb og penetrationstest kan du identificere de sårbare punkter i netværket, der let kan nås fra både eksterne og interne brugere. Når du har identificeret disse punkter, ville du være i stand til at modvirke angreb fra eksterne kilder og rette de faldgruber, der kunne blive adgangspunkterne for indtrengere til at hakke i dit netværk. Prøven skal udføres både internt og eksternt for at registrere alle de sårbare punkter.

3.

Brugerbevidsthedskampagner

Alle Der skal træffes mulige foranstaltninger for at gøre alle brugere af netværket opmærksomme på sikkerheden og de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at minimere disse risici. Du kan gennemføre de sociale ingeniørprøver for at bestemme brugerens bevidsthed. Indtil alle brugere er opmærksomme på visse faktorer relateret til netværket, kan beskyttelsen ikke udføres i sande forstand.

4.

Konfigurer firewalls
< br /> En firewall, hvis den ikke er konfigureret korrekt, kan fungere som en åben dør for enhver indtrængende. Derfor er det meget vigtigt at indstille reglerne for at tillade trafik gennem den firewall, der er vigtig for virksomheden. En firewall skal have sine egne konfigurationer afhængigt af sikkerhedsaspektet i din organisation. Fra tid til anden er det også nødvendigt at foretage en korrekt analyse af sammensætningen og naturen af ​​selve trafikken for at opretholde sikkerheden.

5.

Password-politik

Brug stærk adgangskode politik ved at have adgangskoder på syv tegn, der er af sikker længde og relativt nemt at huske. Adgangskoder skal ændres hver 60 dag. Adgangskoden skal også bestå af både alfa og numeriske tegn for at gøre det mere unikt.

6.

Slet kommentarer i hjemmesiden kildekoden

Siden kommentarerne i kildekoden indeholder både brugernavne og adgangskoder, de skal også fjernes for at gøre netværket sikkert fra angriberne. Alle kommentarer i kildekoden, der ser utilgængelige for eksterne brugere, bør også fjernes, da der er nogle teknikker, som hjælper en hacker til selv at se kilden til næsten alle webapplikationer.

7. < / p>

Fjern alle standardindstillinger

Mange standard-, test- og eksempel sider er de mest målrettede sider for en hacker, hvorigennem hele netværket kan blive hacket. Disse sider kan give et indblik i designet af netværkssystemet og de sårbarheder, der er forbundet med dem. Derfor er det tilrådeligt at fjerne sådanne sider fra netværket.

8.

Fjern unødvendige tjenester fra enheder

De tjenester, der enten er deaktiveret eller fjernet fra systemet kan ikke bruges af nogen hacker til at udtrække information relateret til netværket. Derfor skal sådanne tjenester være deaktiveret eller fjernet, når de ikke er i brug.

9.

Antivirusprogram

Både indbrudsdetekteringssystemer og anti-virus software skal opdateres regelmæssigt og om muligt på daglig basis. Den opdaterede version af antivirussoftware er nødvendig, da det hjælper med at registrere selv den nyeste virus.

10.

Sikre fysisk sikkerhed

Bortset fra at sikre Netværkets interne sikkerhed, du skal tænke på din organisations fysiske sikkerhed. Indtil og medmindre din organisation har fuld sikkerhed, kan en ubudt person simpelthen gå i kontorlokaler for at få den information, han ønsker. Derfor skal du med teknisk sikkerhed sørge for, at de fysiske sikkerhedsmekanismer i din organisation er fuldt funktionelle og effektive.

Tips og advarsler

  • Kun efter helt afinstallerer et eksisterende program, skal du installere den nye version.
  • Øv sikker computing og sikker browsing.
  • Åbn aldrig vedhæftede filer fra ukendte personer.
  • Hold en sikkerhedskopi af dine filer regelmæssigt.
  • Brug Firefox-browser i stedet for Microsoft Explorer, da det er sikrere.
  • Hold alle de programmer, der kører på din computer opdateret. Hvis du ikke gør det, kan du invitere indtrengere.
  • Udnævne eksperter IT-sikkerhedspersonale, der har taget formel uddannelse i etisk hacking og også har gennemført netværkssikkerhedstræning for at sikre, at dit netværkssystem er sikkert og klar til at stave af hackingforsøg .
  • Uetiske hackere kigger altid efter svagere punkter i et netværkssystem for at hakke sikkerhedssystemet i dit firma og få fat i fortrolige og nye oplysninger.
    Nogle sådanne 'black hat hackers' udlede en vicarious fornøjelse fra at ødelægge sikkerhedssystemer, og nogle hackere gør det for penge. Uanset hvad der er årsagen, giver ondsindede hackere mareridt til virksomheder og organisationer af næsten alle størrelser. Især store firmahuse, banker, finansielle institutioner, sikkerhedsinstitutioner er yndlingsmål for hackere. Denne fare kan dog i høj grad forhindres, hvis der træffes passende sikkerhedsforanstaltninger på det rigtige tidspunkt.