Sådan tilsluttes to routere på et hjemmenetværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

De to routere behøver ikke at være identiske modeller eller mærker. Bestem hvilken router der vil være din primære, som vi kalder Router A. Hook up Router A, som normalt. Vi vil ikke komme ind i de fulde detaljer her, men du skal forbinde WAN-porten med et kabel til modemet. Se pakkevejledningen eller konsulter en professionel for detaljer.

2.

Når du har fulgt de sædvanlige trin til tilslutning af Router A, skal du tilslutte computeren (e), der bruger Router A til LAN-porten via almindelige netværkskabler.

3.

Konfigurer hjemmenetværket. Hvis du har brug for hjælp, skal du følge instruktionerne eller konsultere en professionel. Her kan du konfigurere både trådløse og hårde trådindstillinger. Når du er færdig, skal du teste computeren (e) for at sikre dig adgang til internettet.

4.

Nu, at alt fungerer normalt, så vil vi komplicere tilføjer en anden router. Tilslut et almindeligt netværkskabel til en af ​​LAN-portene på Router A. Tilslut den anden ende af kablet til en af ​​LAN-portene på Router B.

5.

Hook opdatere computeren (e), der bruger routeren B til LAN-porten via almindelige netværkskabler.

6.

Du skal nu have internetadgang på alle computere netværket. Hvis hver router har 4 porte, og de er pigtailed med et LAN-kabel, kan nu 8 computere indgå i hjemmenetværket. Nå, faktisk kun 6 fordi to af havnene bliver brugt op med pigtailen mellem de to routere. Hvis en eller begge routere er trådløse, kan du forbinde endnu flere computere.

Du kan undre dig over, hvorfor nogen måske vil gøre det, men det er ikke så sjældent at forbinde to routere i et hjemmenetværk. En af de mest populære grunde til at bruge to routere er at tillade flere computere at få adgang til internettet. Du kan have to hard wire routere simpelthen for at fordoble antallet af tilgængelige porte for at forbinde flere computere. Eller du kan have to trådløse routere, der hopper signaler over en større afstand. Du kan også have en trådløs og en hård trådrouter, som er det eksempel, der bruges i denne artikel. Grundlæggende fungerer den anden router som en glorificeret switch for at øge antallet af porte.