Sådan udføres implementering af sikkerhedspolitikker

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Den første politik, vi skal implementere, er den korrekte håndtering af operativsystemtjenesterne, som vi skal have kørende. For det meste vil vi holde vores system opdateret med de seneste opdateringer, der er gjort tilgængelige fra operativsystemproducenten.

2.

Hvis du har forkerte tjenester, kan dit system køre til det bly, du har brug for at få det til at køre på. Dette er først og fremmest og bør ikke overses.

3.

Næste skal vi fokusere på den router-software, som din producent har opsætning til at bruge til at tilpasse dine trådløse systemer kapacitet til at gøre det bedst for alle opdateringer fra sælgeren.

4.

Nu skal vi koncentrere os om den router-software, som vi lige har nævnt, og begynder at oprette routingsystemet for bedre at betjene vores brugere, der har adgang til systemet. En måde at aktivere den bedste sikkerhedspolitik på er at finde ud af, hvilken type sikkerhedsmekanisme vi skal bruge. Selvom W.E.P. kan være et godt alternativ, det kan også være sprængt for ubudne og det er noget, vi ønsker at holde os væk fra. I det bedste tilfælde vil vi bruge W.P.A. som en sikkerhedshåndterer for at give bedre sikkerhed ikke kun for vores trådløse system generelt, men også for vores brugere.

5.

Vores næste skridt ville være at aktivere grupper til vores Brugere til at bruge specifikke ressourcer til at give vores system det privatliv, det har brug for for at beskytte visse oplysninger, der ikke skal ses uden for det trådløse netværk. At give bestemte brugere en dedikeret tid til at se oplysninger er en perfekt måde at implementere denne type tjeneste på.

6. Når du har implementeret alle ovenstående tjenester korrekt og konfigureret korrekt, skal vi lave sikker på, at vores systemsporingskapacitet virker korrekt. Hvis disse tjenester skal installeres, ville det være den bedste tid til at gøre dette, for vi er tweaking eller trådløst system for at give det de fordele, det har brug for for at holde vores information så sikker som muligt.

7.

Selvom vi har et godt system op, så det skal, skal vi implementere en sikkerhedsfejl, der tilsyneladende overses hele tiden. Denne tjeneste er også kendt som e-mail eller websteds blokering. Vi bruger denne service til at give vores system den ledige plads, som den har brug for at vandre frit uden tøven. Også denne tjeneste tillader brugerne at holde sig væk fra uønskede websteder, som ikke behøver at ses fra vores netværk. På denne måde er vi sikre på at holde vira og fejl væk fra vores system.

8.

Som systemadministrator er vi nødt til at kende systemets ind- og udgangssystemer, så vi kan forberede en bedre praksis i den nærmeste fremtid. Selvom det kan være vanskeligt i starten, er der kun visse mennesker du vil gerne have din routers konfigurationsgrænseflade tilgængelig for. Derfor er det en god ide at sikre, at dine indstillinger ikke ændres, medmindre du bliver underrettet.

Sikring af, at vores system også er indstillet rigtigt, kan forhindre meget nedetid til netværket. Forebyggelse af nedetid til netværket kan forsikre os om korrekt tilslutning og konfiguration.

10.

Det meste af alt, efter alt opdatering af software og andre specifikationer, er vi nødt til at kunne tak til vores it-guru (er) for at give os den service, som vi har brug for at have et så godt succesfuldt medium, der håndterer alle de formål, der er nødvendige for at give vores brugere netværksforbindelsen, der er nødvendige for at levere hverdagens arbejdsvaner, er afgørende.

Følgende trin forbedrer sikkerheden for ethvert netværk bedre. Da de mest almindelige fremgangsmåder gøres i en corporate atmosfære, kan vi udholde os i atmosfæren i vores sind og måske en dag sætte disse færdigheder til kyndig hjælp.