Sådan uploades fotos til Facebook

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til Facebook.com og log ind på din konto.

2.

Klik på knappen 'Billeder' til højre siden af ​​din skærm under menuen 'Bogmærker' efter at du har logget ind, hvis du bruger den nye version af Facebook. Hvis du bruger den gamle version, skal du klikke på knappen 'Billeder' på venstre side af din side under ' Programmer 'menuen.

3.

Gå til en ny skærm, der viser alle dine album, samt dine venner albummer. På højre side af din side skal der være en grå boks, der siger 'Opret et fotoalbum.' Klik på det.

4.

Klik på denne knap for at gå til en side, hvor du kan udfylde nogle brugerdefinerede felter for at beskrive dit album til dine venner. Navn dit album og tilføj et sted og en beskrivelse, hvis du vil. Du kan også kontrollere, hvem der ser dit album under fanen 'Hvem kan se dette album' nederst.

5.

Gå til siden, hvor du kan uploade dine fotos fra din computer. Vælg den mappe, du vil uploade dine fotos fra. Når du har valgt mappen, skal billederne i den pågældende mappe dukke op. Klik på boksene ud for de fotos, du vil tilføje til dit album.

6.

Klik på 'Upload' -knappen øverst til højre for upload-billedboksen, når du har valgt alle de billeder, du ønsker i det album (grænse på 60). Dette fører dig til en side, hvor du kan redigere billedteksterne af billederne og tag dine venner.

7.

Klik på knappen 'Gem ændringer' nederst på skærmen . Når du har lavet dette, bliver dit album tilføjet til din profil.

Tips og advarsler

  • Tag venner i dine fotos.
  • Giv billedtekster, så dine venner ved, hvad der foregår i billederne.
  • Vælg kun de billeder, du vil have, andre skal se.
  • Indstil dine personlige oplysninger før du tilføjer fotos. Hvis du ikke vil have bestemte personer til at se disse billeder af dig, skal du sørge for at finde ud af det, før du uploader dem til Facebook.
  • Chancerne er, at du har hørt om Facebook, og du har sandsynligvis din egen konto. Du har sikkert lært at 'ven' en anden person, tilføje programmer og redigere din profil. Nu hvor du har erobret nogle af de mest grundlæggende trin i social networking, skal du tilføje nogle af dine egne fotos for at dele dele af din livshistorie med resten af ​​verden. Og det bedste? Det er hurtigt og nemt at lære at uploade dine fotos til Facebook.