Hvordan man laver antennegummiemballager

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Skær ud to dele af pap, en otte til otte tommer og den anden en seks-tommers cirkel. På cirklen tegner du to linjer en tomme ud fra midten. Inden for de to oprette sektioner skal du slå to huller om bredden af ​​din routerantenn. Hver bør være omkring en tomme ind fra midten af ​​halvmånedelen, der er oprettet af de to linjer.

2.

Brug dine tyggegummiemballager, spred lim fra en limpind over bagside af en foliegummi wrapper og holde den på den otte tomme firkantede pap. Fortsæt med at dække kartonen med tyggegummiindpakningerne, indtil den er helt dækket.

3.

Fold cirklen langs de to linjer, der danner en skal. Et hul bør være lige over det andet. Ved hjælp af tape skal du føje det firkantede karton til den afrundede side af skallen, der fortsætter over ryggen. Papen skal bøjes forsigtigt for at passe til kurven. Placer skallen på bunden af ​​pladsen, før du binder den.

4.

Tilslut antennen til routeren ved at glide den eksisterende antenne gennem hullerne, der dannes i skallen. Ansigt den nu større antenne mod computeren, der har brug for bedre modtagelse. Du bør se en øget kvalitet i forbindelsen.

Hvis du nogensinde har prøvet at surfe på nettet på et trådløst netværk, så ved du sikkert, hvordan det er at tabe forbindelsen på grund af et svagt signal. Det er irriterende, frustrerende og så spild af tid. Du kan lave en simpel parabolformet reflektor med blot et par husholdningsartikler og øge din modtagelse hurtigt. Enkelgummiindpakninger virker godt på grund af deres skinnende reflekterende egenskaber