Sådan Tether Cell Phone Internet til en bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Installation af modemet

1.

Gå til webstedet for din telefons fabrikant. Find supportafsnittet og find modemdriveren til din telefon. Med en driver disk sammen med din telefon skal du kopiere modemdriveren fra disken til din computer. Hvis du blev leveret en eksekverbar fil (.exe), skal en fil, der kører et installationsprogram, springe videre til 'Oprettelse af forbindelsen' del af denne vejledning.

2.

Gå ind i telefonens menu og aktiver modemet. Da telefonens modemfunktion aktiveres, varierer fra telefon til telefon, skal du læse brugermanualen for at få instruktioner om aktivering af modemet.

3.

Når telefonen er indstillet til at fungere Som modem skal du slutte telefonen til computeren via USB-kablet. Du får besked fra din computer om, at der blev fundet ny 'hardware'. Du bliver spurgt, om du vil have din computer til at finde drivere til dig, telefon automatisk, og du får også mulighed for at angive driverens placering. Vælg at finde driveren og peg installationsmenuen til den mappe, der indeholder driveren.

Opret forbindelsen

1.

Gå til 'Startmenu' og åbn 'Kontrolpanel'. Når 'Kontrolpanel' er åbent, klik på ikonet 'Netværk' og vælg derefter 'Indstil en forbindelse eller netværk'.

2.

Du vil blive præsenteret en liste over forskellige forbindelsestyper, skal du vælge indstillingen 'Opsætning af en opkaldsforbindelse'. I det næste vindue skal du indtaste # 777 i boksen mærket 'Opkaldsnummer'. Mens adgangsnummer # 777 virker sammen med de fleste luftfartsselskaber, skal du kontakte din transportør, hvis du oplever adgangsproblemer.

3.

Du behøver ikke indtaste et brugernavn eller kodeord, medmindre det er rettet af din trådløse udbyder. Opret et navn til din forbindelse og indtast det i boksen mærket 'Forbindelsesnavn'.

4.

Klik på forbindelsen nederst i menuen. Du bør være autentificeret og tilsluttet inden for få sekunder. Hvis du skal genoprette en forbindelse, vises din forbindelse i menuen 'Netværk' inde i 'Kontrolpanel.'

Tips og advarsler

  • Du kan binde trådløst via en Bluetooth-forbindelse.
  • Hvis adgangsnummeret '# 777' ikke virker, skal du kontakte din operatør for det operatørspecifikke adgangsnummer.
  • Hvis du oplever kodeord og eller brugernavn fejl, kontakt din trådløse udbyder for at få oplysninger om den korrekte brugernavn og adgangskombination.
  • Før du tetherer, skal du kontrollere din trådløse udbyderes regler og begrænsninger vedrørende databrug. Dataplan via din trådløse udbyder anbefales.
  • Uanset om du har brug for at sende eller modtage e-mails, holde tjek på vejret eller holde dig til de seneste sportsresultater, kan du tæle en telefon til din computer, og du får adgang til internettet hvor som helst du kan modtage din operatørs trådløse signal, og når som helst du har brug for det .