Sådan bruger du Facebook

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Følg vejledningen for at udfylde dit navn, din e-mail-adresse , fødselsdag og vigtigst af alt en omhyggeligt udvalgt kodeord.

3.

Her er den sjove del, der skaber en 'profil' side. Her kan du vælge et foto, der skal bruges. BEMÆRK: Fra menulinjen skal du først klikke på 'REDIGER', og derefter 'BILLEDE'. Du får derefter at uploade et foto, der skal bruges fra din computer.

4.

Personlig information kommer næste. Det kan være hvem du er eller hvad du kan lide at gøre, eller bedre endnu en kombination af begge.

5.

Efter trin 1-4 er du klar til Begynd at sende invitationer til potentielle 'venner'. Denne proces virker på begge måder og inviterer dem til at slutte sig til dine venner, mens de venter på deres godkendelse af dig som en af ​​deres.

6.

Nyd! Facebook er en fantastisk måde at dele job, familie eller endda ferieinformation med så mange eller færre personer som du gerne vil.

Tips og advarsler

  • Fortæl kun så meget som du er fortrolig med at fortælle om dig selv i din profil
  • Modstå trangen til at 'pynte' ting om dig selv. Du finder det meget mere givende at få nye venner med god gammeldags ærlighed.
  • Arbejdsgivere besøger websteder som FACEBOOK om potentielle medarbejdere eller endda nuværende, så tænk to gange, før du sender et billede af dig med den lampeskærm på hovedet på kontorpartiet.
  • Det var overraskende at høre, at du aldrig har hørt om FACEBOOK, men selvom du har vide, hvor nemt det er at bruge det, skal du forbinde med eksisterende venner, mens du laver nye samtidig?