Sådan bruger du et USB-dataoverførselskabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start begge computere. Sørg for, at operativsystemet kører fint på hver computer.

2.

Tilslut USB-kablet til en USB-port på din nye computer. Operativsystemet genkender den type kabel, der er tilsluttet.

3.

Installer softwaren fra cd'en, når du bliver bedt om det. Hvis din nye computer kører Windows Vista, behøver du ikke installere overførselssoftwaren på den nye maskine, da den leveres færdigpakket med dataoverførselsprogrammer. Ældre versioner af Windows vil dog kræve opdateringer.

4.

Installer softwaren fra cd'en på din gamle computer, hvis den kører en version af Windows, der er ældre end Vista. < /p>

5.

Koble USB-dataoverførselsledningen til din gamle computer.

6.

Følg de instruktioner, der vises. De vil guide dig gennem de specifikke detaljer for at bestemme hvilke data du vil overføre fra din gamle computer til din nye computer.

7.

Tillad tid for overførslen til at fuldføre.

/ p>

Tips og advarsler

  • Bemærk, at overførsel af data fra to maskiner, der kører Windows Vista, ikke kræver, at du installerer nogen ny software. Brug af andre operativsystemer kræver installation af den ledsagende dataoverførselssoftware, så dine computere kan genkende hinanden via USB-kablet.
  • Et USB-dataoverførselskabel er en fantastisk måde at flytte data fra en ældre computer til en nyere. Med fremkomsten af ​​Windows Vista producerer en række leverandører USB-kabler, som giver dig mulighed for at forbinde to computere simpelthen via USB-porte i stedet for traditionelle trådløse, ethernet eller andre internetbaserede forbindelser.