Sådan bruges en trådløs telefon til din bærbare computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indstil din mobiltelefon til 'Discoverable' i de muligheder, som din telefonudbyder har angivet.

2.

Tænd din bærbare computer, Gå derefter til Mine Bluetooth / Mine Bluetooth-steder. Klik på u0026 # x201C; Vis enheder inden for rækkevidde. u0026 # X201D; Der vises et ikon, der identificerer din trådløse telefon.

3.

Højreklik på ikonet for trådløs telefon. Vælg u0026 # x201C; Oplev ledige tjenester.

4.

Højreklik på overkoblingsnetværk og vælg derefter fra pop-up-listen u0026 # x201C; Tilslut opkaldsnetværk. u0026 # x201D; Din trådløse telefon vil bede dig om at afvise eller tilføje til at sammenkoble forbindelsesforespørgslen.

5.

Indtast en PIN-kode i din trådløse telefon for at parre den bærbare computer. Klik på opkaldstasten. Din forbindelse bliver nu komplet.

Du ønsker at komme online, men der er ikke et trådløst netværk i miles rundt. Denne artikel vil instruere dig, hvordan du får fat i strømmen på din trådløse telefon og udnytter den strøm til at få din bærbare computer på internettet, selvom WiFi-netværk ikke er tilgængelige. Selv om arrangementet med at bruge en mobiltelefon og en bærbar computer sammen ikke er teknisk betragtet mobil computing, kommer det sikkert til nytte, når du tilfældigvis er et sted langt væk fra kontoret.