Sådan bruges et kabelmodem som en kablet router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut din kabelmodem til din internetudbyder i henhold til deres instruktioner. Generelt vil dette omfatte at køre en kabelforbindelse, ligesom den, der går til dit fjernsyn, hvis du har kabel-tv-service fra dit hjem til dit kabelmodem. De fleste kabelvirksomheder tilbyder at gøre denne installation selv til et nominelt gebyr eller uden ekstra omkostninger.

2.

Find et Ethernet-kabel og et USB-kabel til dit kabelmodem. De fleste gange kommer dit kabelmodem med forbindelseskablerne. Ellers skal du købe kablerne på en elektronik eller computer hardware butik.

3.

Sørg for, at ethernet-kablet og USB-kablet er lange nok til at nå fra din kabelmodem til de to separate steder, som du ønsker at køre på internettet.

4.

Træk USB-kablet op på bagsiden af ​​kabelmodemet i USB-kabelindgangen og Brug derefter USB-kablet til at slutte til den nærmeste af dine to computere.

5.

Hæk ethernetkablet op på bagsiden af ​​kabelmodemet i ethernet-kabelindgangen og derefter Brug ethernet-kablet til at forbinde til fjerneste computer.

Brug dit kabelmodem tilsluttet på denne måde som en router, der forbinder to separate computere.

p>

Tips og advarsler

  • Det er bedst at bruge ethernet-kablet til at forbinde den fjerneste computer, hvis du skal købe et kabel, der er længe nok, fordi ethernet-kabel er generelt billigere end USB-kabel af samme længde.
  • Dit kabelmodem vil fungere kun som en kablet router til to forskellige steder. Hvis du har brug for at forbinde flere computere, er det bedst at gå videre og købe en standard router.
  • Routere kan være dyre hardwarestykker. Trådløse routere kører ofte op til $100, og standard-kablede enheder koster ofte næsten halvdelen af ​​det. Det er en skam, at flere forbrugere ikke indser, at de kan bruge deres kabelmodem som en kablet router for at give internetforbindelse til to separate steder. Dette sparer ikke kun penge, men det sparer også meget besvær med fattige routere og opdateringsprocessen af ​​router driver software. Her kan du bruge dit kabelmodem som en kablet router.