Sådan finder du et Bluetooth-netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at din Bluetooth-adapter fungerer og konfigureret korrekt. Hvis din bærbare computer ikke har Bluetooth, kan du købe en USB Bluetooth-adapter på Ebay til $15-20,00.

p> 2.

Der er et par grunde til at scanne Bluetooth Access-områder, den vigtigste ville være sikkerhed på dit netværk. Bluesweep er et gratis softwareværktøj, der gør det for dig.

AirMagnet BlueSweep: Gratis Bluetooth-scanner


AirMagnet BlueSweep u0026 trade; giver en nem måde at opnå synlighed i dit Bluetooth-miljø og identificere relaterede sikkerhedsproblemer, der ellers ville gå ubemærket.

Med BlueSweep kan du:

- Identificere alle lokale Bluetooth-enheder.
- Se sammenkoblinger mellem Bluetooth-enheder.
- Identificer alle tilgængelige tjenester på hver enhed.
Download link nedenfor
http://www.gss.co.uk/products/index/Wireless\_Security/AirMagnet/AirMagnet\_BlueSweep/

3.

Run en scanning, og du vil se, hvilke enheder der vises, og hvad der er tilgængeligt, afgøre, om du skal klemme ned på sikkerheden på disse enheder efter behov.

4.

En anden mulighed:
Medieval Bluetooth Network Scanner 1.4.0.0

Dette program kan analysere og scanne dit Bluetooth-netværk og give detaljerede oplysninger om lokale og eksterne enheder. Du kan også gennemse understøttede tjenester af hver enhed i en klar og let brugergrænseflade. Hvis du har en Bluetooth dongle installeret på din pc, skal du downloade u0026 quot; Medieval Bluetooth Network Scanner u0026 quot; Nu er det helt gratis og meget praktisk! Windows XP SP1 (eller nyere) og Windows Vista understøttes begge fuldt ud. Fungerer kun med indbygget Microsoft Bluetooth-stack!

Krav: Windows XP SP1 med .NET Framework 2.0
http://www.download3k.com/Install-Medieval-Bluetooth-Network-Scanner.html

Tips og advarsler

  • Adgang til enhver computer uden tilladelse er imod loven. PERIOD.
  • Ønsker at scanne for at se om der er et trådløst Bluetooth-netværk til adgang, vil jeg vise dig, hvor nemt du kan finde et Bluetooth-netværk og oprette forbindelse til det!