Sådan forskning Hvad foregår i nanoteknologi

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find ud af, hvad der sker på Battelle. Dette firma, som hævder at være u0026 # x201C; i Business of Innovation, u0026 # x201D; driver en række vigtige nationale forskningslaboratorier. Deres websted har links til Idaho National Laboratory, Lawrence-Livermore Laboratory og National Biodefense Analysis and Countermeasures Center (se Ressourcer nedenfor).

2.

Læs om arbejdet af Foresight Nanotech Institute (se Ressourcer nedenfor). Foresight mission er at sikre den fordelagtige implementering af nanoteknologi. u0026 # X201D; Initialt oprettet for at gøre offentligheden opmærksom på fremskridt inden for nanoteknologi, arbejder instituttet med flere interessentgrupper for at øge bevidstheden og tilskynde til ansvarlig udvikling af nanoteknologier.

3.

Tjek oplysningerne ved nanoteknologi nu (se ressourcer nedenfor). Dette websted giver et forum til udveksling af ideer til forskere, ingeniører og lægfolk. Ikke alene kan du læse om de seneste nanoteknologienyheder, men du kan indsende din egen pressemeddelelse for at dele dit gennembrud på området med verden.

4.

Gå til Nanotechnology.com, u0026 # x201C; det internationale småteknologienetværk. u0026 # x201D; Ud over nyheder og fora understøtter dette websted en blog dedikeret til emner inden for nanoteknologi.

5.

Se hvad der foregår på Small Times, et websted dedikeret til Nyheder om nanoteknologi i en række industrier, herunder fremstilling, elektronik, forsvar og energi.

Tips og advarsler

  • Stop med disse tips; der er meget mere information derude om nanoteknologi.
  • Nanoteknologi kan beskrives på en af ​​to måder: den kan henvise til videnskab og teknologi for byggemaskiner på molekylær skala, eller det kan beskrive en proces med at bygge noget fra bunden op på atomniveau. Uanset hvordan du definerer begrebet, er videnskaben og teknologien kompleks og fascinerende. Hvis du er begejstret og vil undersøge udviklingen inden for nanoteknologi, kan du starte med nogle få enkle henvendelser.