Sådan implementeres Windows operativsystemer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

1.) Vores første feat er at få adgang til computeren, uanset om den er af D.O.S. eller ved at operativsystemet allerede anvendes på et system.

Du skal først vide, at specifikationerne tæller på selve computeren for at blomstre frem på futuristiske trin. (dvs. 450mhz, 60 gigabyte harddisk, ati-videokort, lydblaster lydkort, udvidelige slots, opgraderbar RAM-hukommelse.) Ved at kende disse oplysninger kan du også spare meget tid på lang sigt, hvis du nogensinde har ønsket at opgradere din computer ( s).

Windows XP installationsprogrammet kører ikke initieret i DOS. For at Windows XP skal kunne installeres på en almindelig pc, skal computeren først have mindst et minimums krav til at komme til denne installationsproces.

Systemkrav til Windows XP InstallationKomponent
Minimumskrav
Anbefalede krav

Processor
Intel Pentium / Celeron-familie, AMD K6 / Athlon / Duron-familie til kompatibel, 233MHz eller højere
Intel Pentium II (eller kompatibel) 300 MHz eller højere

Hukommelse < br /> 64 MB (kan begrænse ydeevnen og hvilke funktioner der er til rådighed)
128 MB

Diskplads
1,5 GB ledigt mellemrum
2 GB eller mere ledig diskplads

Netværk
ingen
netværkskort og hardware, der kræves til netværksformål.

Display
Super VGA (800x600) videoadapter og skærm
Videoadapter og skærm med SVGA-opløsning eller højere

Flytbar opbevaring
CD Drive eller DVD-drev, hvis du installerer fra cd
12x hurtigere cd- eller dvd-drev
2.) For at installere Windows XP på en computer med en frisk ny harddisk. Først vil jeg personligt bruge en Windows 98 Emergency boot disk til at udføre alle de nødvendige trin for at kunne fortsætte med min installationsproces. Efter initialisering af DOS fra vores Windows 98 Boot Disk, kontrollerer vi vores harddisk (C: som standard) for at tjekke, om der er noget på det. Hvis du bare vil formatere harddisken igen for at sikre, at du ikke har nogen oplysninger, kan du også formatere harddisken igen i DOS-tilstand.

Når du har formateret din harddisk, så du skal installere nogle lav-end-format af Windows. Med vores installation bruger vi Windows 98 Second Edition.** Bemærk: Du skal altid have en kopi af Windows på en harddisk på din computer for at gøre enten en opgradering til en anden kopi af Windows. I vores tilfælde installerer vi Windows XP, så vi skal have Windows foran en hånd. Så efter at vi har formateret vores harddisk. at installere Windows 98 Second Edition på vores computer. Vi

2.

Nu da vi har Windows XP, skal vi konfigurere netværk for yderligere problemer, så vi ikke har at bekymre sig om ubudne og filer, der ikke bør være tilgængelige for internettet eller generelt.1.) Vores første skridt er at indstille en enkelt terminal som den vigtigste computer til vores netværk. Dette burde have været den første computer, vi installerede Windows XP på. Da vi opretter et netværk, skal vi konfigurere vores netværk for at gøre andre computere på netværket synlige for hovedterminalen.2.) Hvis vi har en statisk I.P. adresse, så skal vi konfigurere hovedterminalen for at have vores statiske I.P. adresse. For at udføre denne opgave, skal vi gå til vores netværkssteder og se på vores egenskaber til lokalområdeforbindelse, der forbinder os med vores netværk.3.) Højreklik Klik på ikonet Lokalt områdeforbindelse og klik på egenskaber. Hvis indstillingerne allerede er indstillet, hvilket er en god chance, vil de ikke være, så kan vi fortsætte til næste trin i vores proces. Hvis ingen I.P. adresse er konfigureret, så udfør følgende trin for at afslutte din opsætning for TCP / IP.4.) Klik på internetprotokol i vinduet Lokal forbindelse til forbindelsesegenskaber, og klik derefter på egenskaber. Bagefter i I.P. adressefelt, indtast din statiske I.P.addressoplysninger. Hvis du er tilsluttet en router eller en netværks hub, skal du kontakte din router eller netværksnavindstillinger før du fortsætter. Når du har konfigureret din I.P. adresse, klik derefter på OK for at lukke vinduet for at konfigurere din I.P. indstillinger.5.) Når du har gennemført ovenstående trin, skal du klikke på den avancerede fane for oversigten over Windows Firewall. Når du har opnået fanen Windows Firewall, skal du klikke på knappen Indstillinger og se på dine firewallindstillinger. Microsoft Windows anbefaler, at du bruger deres indstillinger til at beskytte dit netværk og din computer. Nogle andre tager sikkerhedsforanstaltningerne i egne hænder og gør det meget svært for folk at få adgang til personlige oplysninger på internettet i dag.

Hvad er en firewall, du spørger? Grundlæggende er en firewall software til at styre adgangen til et netværk og håndhæver en sikkerhedspolitik ved hjælp af et par mekanismer - en til at blokere trafik og en til at tillade trafik og adgang til netværksdata.6.) Når du har gennemført ovenstående trin. Vi er mere end halvvejs færdige med at oprette sikkerhedsfunktioner med-i vores netværk. Da vi har opsat vores computere til at arbejde på samme I.P. adresse. Vi skal nu se på ot

3.

I denne del i en vores vejledning skal vi konfigurere netværkscomputere til kommunikation og andre forskellige muligheder.1.) For at konfigurere vores terminaler i vores netværk skal vi vide, hvad de vigtigste I.P. adresse er på hovedterminalen, at vi installerede Windows XP først.


2.) Pleas henviser til trin 2 og fortsæt som før indtil nødvendige instruktioner. I I.P. adressefelt vi kan bruge en intern I.P. adresse, hvis den er tilsluttet en router eller netværksnav. Internt i.p. adresseinterval fra følgende:
192.168.0.1- 192.168.0.255
10.0.0.1 - 10.0.0.255
Dette er blot nogle grundlæggende eksempler på intern I.P. adresser. For vores DNS-indstillinger skal vi bruge vores I.S.P. (Internet Service Provider) indstillinger, der kan opnås gennem din I.S.P. Når du har erhvervet disse indstillinger, kan du muligvis anvende disse indstillinger i dine TCP / IP-indstillinger i dialogboksen Egenskaber til TCP / IP-indstillinger.3.) Når de nødvendige indstillinger er blevet installeret. Gå til hver terminal på dit netværk og aktiver din firewall for ekstra ekstra sikkerhed.Når du har opnået følgende trin for at oprette Windows XP, skal dit netværk være klar til internettet og andre forholdsregler, der er på vej mod din vej. Der er mange forskellige måder at beskytte dit netværk mod ubudne, hackere og ukendte personer på, som du ikke vil give adgang til.

Løsning:

Find ud af, om computeren allerede har et operativsystem på det.

Hvis det ikke er gjort, skal du identificere trinene for at installere Windows XP på hvert system.

Hvis computeren ikke har et operativsystem. Udfør trinene for at installere Windows XP.

Forladelse af en computer som hovedterminal. (Kontrol af adgang med en firewall)

Identificer, hvornår alle 10 computere har Windows XP installeret.

Dette er en vejledning om, hvordan du installerer Windows XP på en harddisk uden et operativsystem på det.