Sådan installeres et hjemmenetværk på XP Home

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Du skal sørge for, at dine computere er tilsluttet routeren, og routeren er tændt.

2.

Nu du vil have dine computere til at 'snakke' til hver især, hvis de to computere deler en printer. For at gøre dette skal du gå ind i startmenuen og vælge kontrolpanelet.

3.

Når kontrolpanelet er åbent, vil du vælge netværksopsætningsguiden. Denne applikation gør det lettere at oprette et netværk. Når guiden er startet, skal du klikke på den næste knap to gange.

4.

Når du har klikket på den næste knap to gange, kommer du til Vælg en forbindelsesmetode, da du forbinder to eller flere computere, sørg for at andet valg er markeret og fortsæt.

5.

Efter dette skal du navngive din computer. Bemærk: Hold det nemt. noget som 'Office u0026 quot; vil arbejde.

6.

Nu hvor du har navnet på din computer, skal du nu oprette et arbejdsgruppens navn. For mig var det mit fornavn. Men dette arbejdsgruppens navn skal udføres på begge computere. Klik nu på den næste buton.

7.

Da du sandsynligvis vil dele en printer, skal du kontrollere, at filen og printerdelingsknappen er markeret. og klik på den næste knap.

8.

Klik på den næste knap igen, og vi er næsten færdige.

9.

Nu har du mulighed for at oprette en netværksdisk. Sandfærdigt gør jeg aldrig, men hvis du kører 5 eller flere computere på et netværk, så anbefaler jeg det. Nu er du færdig, og dit netværk er næsten. Gentag ovenstående trin på de andre computere, og dit netværk er oprettet.

Ønsker du at styre to pc'er hjemme, så skal du installere et hjemmenetværk.