Sådan installeres flere Wordpress-plugins ved hjælp af FileZilla

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download Filezilla, hvis du ikke har det allerede (se Ressourcer nedenfor). Åbn programmet. Øverst vil du se 'Host', 'Brugernavn', 'Password' og ' Port 'samt en knap, der siger' Quickconnect. '

2.

Indtast dit domænes IP-adresse i' Host '-rummet, for eksempel 69.12.12.144 Indtast dine domæne-hosting log ind detaljer og dit brugernavn og adgangskode til den konto. For 'Port', indtast '21.' Tryk derefter på 'Quickconnect.' Dette vil forbinde FileZilla til din server.

3.

Se to paneler. Det venstre panel er din computers filer og mapper. Det højre panel er din server s filer og mapper. Under det ser du to mindre paneler. Højre side viser de filer, der åbnes, når du klikker på mappen i toppanelet. Venstre side er det samme, men åbner mapper fra din server.

4.

Klik på mappen på højre side, der huser serverens mapper. Se efter dit domænes navn og åben den mappe. Det vil vise dig flere Wordpress-mapper. Åbn den der siger 'Wp-indhold'.

5.

Til venstre side, klik og åben den mappe, der indeholder de plugin-moduler, du vil uploade. Jeg har en mappe med titlen 'Plug-ins' bare til det formål, hvor jeg henter og gemmer dem alle til.

6 .

I de to paneler under de to øverste, til venstre klikker du på plug-inen, som du vil uploade, så den er fremhævet. For at fremhæve flere plug-ins skal du holde styretasten nede som du klikker på hver enkelt. Dette vil fremhæve mange på én gang.

7.

Se til panelet til højre. Du skal se en mappe mærket 'Plugins'. Brug musen , tag de fremhævede plug-ins til venstre og træk og slip dem til mappen 'Plugins' til højre.

8.

Vær opmærksom på, at en masse filer blinker i det meget nederste vindue. De uploader til din server nu. Vent bare, indtil de er færdige, og filoverførslen er færdig, så kan du lukke ud FileZilla og log ind på dit Wp-Admin panel for at aktivere dem.

Tips og advarsler

  • Du kan gentage denne nøjagtige samme proces, hver gang du har ny plug-ins til upload. Du kan også bruge denne nøjagtig samme proces til at uploade temaer til din Wordpress-blog. Træk og slip kun filerne i mappen 'Temaer' i stedet for 'Plugins' -mappen.
  • Nogensinde spekuleret på, hvordan du uploade en plug-in til din Wordpress blog, endsige flere ad gangen? Du kan gøre det ved hjælp af gratis FTP-software kaldet FileZilla. Nem som tærte!