Sådan offentliggøres en blog

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg et catchy navn til bloggen. Selvom det ikke teknisk er en del af at offentliggøre din blog, vil det gøre det nemt at huske din blog. Prøv at vælge et navn, der er kort, og det relaterer sig direkte til emnet på din blog.

2.

Udnyt strømmen af ​​sociale netværkstjenester. For eksempel giver Facebook dig mulighed for at skrive noter, post links og oprette en fan side samt liste din blog på dine 'hjemmesider'. MySpace giver dig mulighed for at sende bulletiner og skrive i din blog. Du kan også oprette en MySpace (eller anden social networking site) side til din nye blog. Brug værktøjerne til websteder, du allerede tilhører, til at advare dine venner om dit nye projekt.

3.

Indsæt en annonce på Craigslist.com i den relevante kategori Dette er en anden gratis måde at få offentlig eksponering på din blog, især hvis du bor i et stort storbyområde.

4.

Identificer din målgruppe og søg dem. tage ud annoncer i en relateret trykt publikation (f.eks. et handelsblad) eller købe reklame på Facebook, MySpace eller andre websteder. Overvej også eventuelle listservs, du kan tilhøre eller administrere. være interesseret for de læsere, send linket til administratoren eller sprede ordet selv.

5.

Tag en annonce ud i en lokal avis eller anden publikation, især hvis din blog er af lokal interesse. Mange lokale publikationer er gratis eller billige og distribueres bredt.

6.

Uddel halvvejs flyvere i et travlt gadehjørne med et link til dit websted og en kort beskrivelse eller postflyvninger rundt om i din by.

7.

Overvej at arbejde med andre. Jo flere mennesker, der investeres i projektets succes, jo flere mennesker vil finde ud af. Forestil dig, hvor mange mennesker du kunne fortælle om dit nye projekt med kun en eller to medforfattere, der følger disse trin.

Tips og advarsler

  • Sæt en lidt penge til at offentliggøre bloggen på forhånd. Selvom de fleste af disse trin er helt gratis, er de muligheder, der kræver et gebyr, ofte det værd. Husk, at hvis du har annoncering på din side, kan du gøre din investering tilbage med stor trafik.
  • Forvent at starte langsomt. Nye blogs kan synes at vokse i sneglens tempo, men alle læsere, der kan lide det, hun ser, vil reklamere for din blog for dig. Må ikke blive modløs - bare fortsæt med at lave det bedste produkt, du kan, og fortsæt med at lade folk vide det den er tilgængelig.
  • Mens blogging begynder med skrivningen, har hver blogger virkelig to primære mål: at skabe godt indhold og drive trafik til sit websted. Ved at bruge gratis og billige metoder som lokale aviser, Craigslist og sociale netværkswebsteder kan du øge din læserskab, deltagelse i dit projekt og reklameindtægter. At få din blog foran det offentlige øje og holde det der er nøglen til succes i blogging.