Sådan øges signalstyrken for trådløst internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Udskift gamle omnidirektive routerantenner med high-gain retningsantenner. Skru blot de gamle og erstat med de nye, og peg antennerne mod computeren for at øge signalstyrken. Dette er en overkommelig og nem måde at opnå et bedre trådløst signal uden at investere meget tid eller penge.

2.

Tilføj en Wireless-G-rækkevidde. Placer enheden på et sted inden for rækkevidden af ​​den trådløse router, sæt den i og tryk på knappen. Expanderen konfigurerer sig automatisk til det trådløse netværk og relæerer signalet til trådløse enheder, selv dem, der er svære at nå.

3.

Brug en trådløs USB-adapter med ekstern antenne, når signalet bliver fattigt. Disse er gode til brug med bærbare computere, da signalstyrken varierer fra sted til sted. De er også nyttige ved tilslutning til trådløst højhastighedsinternet på hoteller.

4.

Opgrader den eksisterende router til en ny Wireless-N router. At opnå den nyeste teknologi sikrer, at du får det bedste signal, så du kan få mest muligt ud af dit trådløse internet.

5.

Skift til et 5 GHz bånd under streaming af HD film og andre medier via internettet ved hjælp af en Dual Band Router. Da andre enheder, såsom telefoner og mikrobølger, bruger 2,4 GHz båndet, vil der være mindre interferens. Modeller med QoS-motorer prioriterer også visse online-trafik, såsom internetopkald og -spil, for at give højeste ydeevne.

Tips og advarsler

  • Dual Band Router, kan andre produkter såsom Dual Band USB-adaptere kræves.
  • Med fremskridt inden for computerteknologi er det nemmere end nogensinde at få mest muligt ud af din computers og trådløst internet. Online spil, video streaming og adgang til din yndlingsmusik via internettet udvikler sig hele tiden gennem teknologi, hvilket gør det mere vigtigt at opdatere dit hjem udstyr og give det de nødvendige værktøjer til optimal ydeevne.