Sådan opretter du en eBay-konto

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Naviger til eBay-hjemmesiden. Du vil se to knapper: en der siger 'Log ind', en der siger 'Tilmeld'. Klik på 'Registrer' for at få adgang til eBays registreringsside.

2.

Indtast de relevante oplysninger på siden 'Velkommen til registrering'. Dette inkluderer grundlæggende information om dig selv, som navn , adresse og e-mail-adresse.

3.

Opret dit brugernavn og adgangskode. Dit brugernavn bliver det, du bruger til at logge ind, samt skærmnavnet til andre købere og Sælgere vil se. Hvis du planlægger at bruge din konto til forretnings- og salgsprodukter, skal du vælge et skærmnavn, der afspejler en professionel persona, der er relateret til din virksomhed eller det vil hjælpe dig med at mærke. Du vil have kunder til at huske og genkende dig. Hvis du bare bruger din konto til at købe ting, skal du bare vælge noget, du vil huske nemt.

4.

Vælg dit kodeord. Igen skal du vælge noget, du vil huske nemt. Skriv det ned og gem det på et sikkert sted.

5.

Vælg et hemmeligt spørgsmål. Dette er et spørgsmål, som kun du ved svaret på. Hvis du glemmer din adgangskode eller loginoplysninger, kan kundeservicere fra eBay bekræfte, at det er dig, før du sender dit adgangskode.

6.

Marker feltet, der angiver, at du lige har læst privatlivspolitikken og brugeraftalerne. Det er det! Du er nu et registreret medlem af eBay. Nu kan du logge ind på din konto og begynde at browse og byde på varer.

Tips og advarsler

  • For at begynde at sælge skal du klikke på 'My eBay' og vælge 'Selling' i rullemenuen.
  • Hvis du bare får dine fødder våde salg på eBay, skal du starte med det minimale muligheder for din fortegnelse i stedet for at betale for alle de ekstra funktioner. På den måde er du kun $2 eller $3 i stedet for $5 eller endog $20.
  • Som køber skal du være sikker på at du har råd til at betale for hvad du byder på. Hvis du vinder budet og derefter renegerer på handlen, får du en dårlig købers vurdering fra sælgeren. Disse mærker mod dig kan tilføje op og til sidst kunne få dig forbudt fra eBay helt eller forbudt at byde .
  • Ønsker du at oprette din egen eBay-konto for at købe eller sælge varer, og du ved bare ikke, hvor du skal begynde? Hvis du drømmer om at starte din egen eBay-butik og tjene en fuldtidsindkomst hjemmefra, skal du oprette en eBay-konto. Det er nemt at gøre med nogle få enkle trin. Du kommer til at køre på ingen tid, og du må ikke engang skifte ud af din pyjamas mens du arbejder.