Sådan opretter du en ny Metacrawler Email-adresse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Besøg Metacrawler-webstedet. Registrer dit navn eller navnet på din virksomhed og e-mail-adresse ved at udfylde formularen. Denne formular kan findes ved at klikke på 'Tilføj din liste', som er placeret øverst på siden. Formularen giver dig mulighed for at give så meget information om dig eller din virksomhed, som du vil have.

2.

Udfyld formularen og indsend den for godkendelse. Klik på 'Tilføj liste' for at gøre det. Din nye e-mail-adresse og -profil skal nu være opført i Metacrawler-søgemaskinen.

3.

Gå tilbage til Metacrawler-webstedet. Indtast dit navn eller navnet på din virksomhed i de angivne søgefelter. Du kan også udføre en e-mail-søgning. Dine oplysninger skal komme op på skærmen, når du klikker på 'Find'.

4.

Brug Metacrawler til at søge andre søgemaskiner, herunder Google, Yahoo og MSN. Efter at have oprettet en ny email-adresse, vil de, der søger efter din virksomhed eller tjenester, nemt kunne finde dig. De vil også være i stand til at søge efter dit websted og andre oplysninger, der måtte være indeholdt i forskellige søgemaskiner.

5.

Kontroller jævnligt din nye e-mail-adresse og søg en liste for at sikre dig at de stadig arbejder.

Tips og advarsler

  • Opret en e-mail-adresse, der afspejler din virksomhed præcist.
  • Kontroller at sikker på at den adresse du bruger ikke bruges af en anden virksomhed.
  • Hvis du vil øge din synlighed online, anbefales det at registrere din e-mail-adresse på søgemaskiner som Metacrawler. Når kunder søger dig eller din virksomhed, vil de kunne hente din e-mail-adresse og være i stand til at kontakte dig. Dette er også en god måde at øge din synlighed på andre søgemaskiner som Google og Yahoo-søgning.