Sådan opretter du en web hosting service

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Undersøg dine forretningsbehov og skriv din forretningsplan. Din forretningsplan indeholder oplysninger om din virksomhed fra start til slut for at hjælpe dig med at sikre, at du har dækket alle dine baser. For mere information om at skrive en forretningsplan, se afsnittet Ressourcer.

2.

Bestem dit firmanavn. Forskning og vær sikker på at du ikke overtræder nogen rettigheder. Vælg et navn, der er enkelt, men uforglemmeligt og unikt.

3.

Brug forudbetalt juridiske tjenester til at hjælpe dig med at starte din virksomhed og sørge for at du følger alle regler i Vilkårene for dine tilladelser og sådan. Filer din Doing Business Som papirarbejde for at give dig den juridiske ret til at fungere under det navn, du vælger. For denne type virksomhed skal du ikke have andre tilladelser ud over en tilladelse, der giver dig mulighed for at drive en virksomhed ud af dit hjem (kræves kun i visse lokaliteter).

4.

Sikre dine computere og servere. Sørg for, at du har masser af serverplads til at imødekomme dine kunder. Sørg for, at dine servere er ordentligt beskyttet i tilfælde af strømbrud. For at starte ud skal du ikke bruge noget større overhovedet. Som din virksomhed vokser, så kan mængden af ​​servere du er vært for.

5.

Udvikl din virksomheds hjemmeside. Opsæt dine pakker, gebyrer og bestillingssystemer. Test dit websted for at operere problemer før din virksomheds startdato. Køb dit eget domænenavn, og brug din webhosting for at spare penge. Dette er en fantastisk måde at vise et eksempel på dine tjenester på.

6.

Udskriv og distribuere dine marketing- og reklamematerialer. Dette vil hjælpe dig med at få din virksomhed startet og generere kunder. Du skal have flyvere, visitkort og måske nogle magneter og ting, som du kan sende ud til potentielle kunder.

7.

Åbn for erhvervslivet.

En fantastisk måde at tjene penge online er at oprette din egen web hosting service. I starten vil der kræves masser af indsats fra din side, men det vil nok være det værd i sidste ende. Alt du behøver er en computerserver og et websted for at reklamere for dit firma. Følg disse forslag for at oprette en rentabel web hosting service online.