Sådan opretter du et HP Wireless Printer Network

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontrollér, at alle de computere, du vil have netværk med HPs trådløse printer, kan gøre det. Systemet kræver en vis mængde lagerkapacitet i computeren til at indlæse og udføre programmet.

2.

Opret et router system på din hovedcomputer. Routere hjælper med at sende det trådløse signal. Chancerne er, at du allerede har en router oprettet på din computer for at sende dit internetsignal til andre computere i dit hjem.

3.

Køb den HP-printer, du har valgt. HP-printere kommer i en bred vifte med mange forskellige funktioner. Vælg den rigtige for dig. Bare sørg for, at det er i stand til netværk. Det vil fortælle dig dette enten på kassen eller i oplysningerne, når du søger efter en.

4.

Pak printeren ud og sæt den på et praktisk sted for alle brugere. Den eneste hard-wire-tilslutning, som printerens behov er, skal sættes i stikkontakten. Installer de nye blækpatroner i henhold til producentens anvisninger.

5.

Indlæs det cd-program, der fulgte med printeren. Denne cd skal installeres på hver computer eller bærbar computer, der har brug for adgang til printeren. Når cd-programmet er installeret, tillader routeren, der er fastgjort til hovedcomputeren, hver computer eller laptop at finde printersignalet.

Tips og advarsler

  • Køb den bedste HP trådløs printer og det bedste router-system, du har råd til. Jo bedre routeren jo hurtigere udskrivningshastigheden. En god kvalitetsrouter vil også sende et stærkere, hurtigere internet signal til hver computer eller bærbar computer i dit netværk.
  • Hvis du har et trådløst tastatur og en mus, skal du måske genindstille dem igen, når du er færdig!
  • Hvis du har flere personer i dit hjem eller lille kontor, der bruger deres egne computere, kan det være dyrt at levere en printer til hver enkelt af dem. Mange mennesker har endda et computersystem med hardwired i deres hjem, men bruger også en bærbar computer. Bærbare computere er beregnet til at være bærbare, så hvem vil have besværet med at bruge et USB-kabel hver gang du vil udskrive noget? Opsætning af et trådløst printernetværk med HP-udstyr er meget enkelt og brugervenligt.