Sådan opretter du forbindelse til gratis trådløse hotspots på din Macintosh-bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag din Macintosh Macbook til et offentligt sted eller en kaffebar. Klik på den kegleformede ikon på menulinjen øverst til højre på skærmen ved siden af ​​ikonet for dato og klokkeslæt. En rullemenu giver dig mulighed for at tænde lufthavn. Vælg Slå lufthavn til. Lufthavnskortet søger automatisk efter et gratis trådløst hotspot.

Hvis det finder en straks, vises der sorte striber i keglen, der viser signalets styrke.

2.

Hvis disse striber don ' T vises, gå tilbage til menuen. Under ordene Slå Airport Off er en liste over alle åbne trådløse netværk til rådighed. I overfyldte byer kan listen have op til ti netværk.

Vælg netværk på listen en efter en. Hvis et netværk har en adgangskode, skal du prøve at bruge det næste netværk på listen.

Hvis du er i en kaffebar eller et andet sted med gratis trådløst, signalet kan stadig være krypteret med et kodeord.

Spørg navnet på netværket og adgangskoden på tælleren eller receptionen, og find netværket på listen i menuen.

3.

Indtast adgangskoden i pop op-menuen, der vises. Når lufthavnsikonet i menulinjen bliver fyldt med striber, ved du, at du har et stærkt signal.

Hvis strimlerne er lige nederst på ikonet, er signalet for svagt til brug, og du kan skal flytte til et andet sted i lokalet.

4.

Når du er klar til at afbryde forbindelsen fra netværket, kan du lukke din bærbare computer. Hvis du vil spare strøm og forlænge batterilevetiden, skal du altid slukke for lufthavnen, når du ikke er forbundet med internettet.

Tips og advarsler

  • Det er en god idé at slukke for fildeling, før du bruger et offentligt netværk.
  • Gå til Systemindstillinger under Apple-menulinjen øverst til venstre på skærmen. Klik på ikonet for deling i vinduet, der dukker op. Sørg for, at alle delingstjenester ikke er markeret og slukket. Klik derefter på knappen, der siger Firewall. Tryk på startknappen i firewallpanelet for at starte en firewall, der forhindrer uønsket trafik. Hvis du ikke tager disse trin, kan nogen i kaffebaren se, hvilke sange der findes i dit iTunes-bibliotek.
  • Brug dit lufthavnskort til at komme online i kaffebarer, på ferie, i hoteller og andre steder.