Sådan oprettes et lille 20 computernetværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

1.) Først skal vi sørge for, at vi har en netværkskort installeret på vores computer for at kunne foretage enhver form for kommunikation til nogen del af netværket. Hver computer kan grundlæggende forbindes via et kategori 45-kabel, der forbinder enten en hub eller en switch. Når der er tilsluttet derfra, hvis alt er godt på adaptersiden, som kan være placeret i netværksområdet i området My Networks eller via Windows Stifinder.

2.

2.) For at kunne give en enkelt maskine flere adresser, kan vi nemt nå dette ved at konfigurere komponenterne inden for lokalnetværkskortets egenskaber. Find det lokale netværk, du vil tilføje flere i.p. adresser til og højreklik på adapteren og klik på Egenskaber.

3.

3.) Nu har du dialogboksen Egenskaber til syne. Find TCP / IP-indstillingen i valgfeltet, og klik derefter på knappen Egenskaber. Dette vil medbringe TCP / IP-forbindelsesegenskaberne kun for denne ene adapter. Hvis du har flere adaptere, kan du også konfigurere dem.

4.

4.) Når du har nået dialogboksen TCP / IP-egenskaber, skal du klikke på den avancerede knap og Avanceret Dialogboksen TCP / IP-indstillinger åbnes, hvor du kan tilføje flere ip adresserer til dine ønsker.

5.) Når du har klikket på knappen Tilføj, åbnes en dialogboksen TCP / IP-adresse, hvor du kan indtaste en klasse A, B , C-netværksadresse for at give din maskine en bestemt ip adresse.

6.

6.) Når du har tilføjet i.p. adresser på dit behov sammen med den korrekte undernetkonfiguration, klik på ok, og din valgmulighed valgt for opsætningen skal være tilgængelig i betragtning sammen med andre adresser, der er tilgængelige på den pågældende maskine. Når du har udført din opgave, kan du klikke på OK i dialogboksen Egenskaber for lokal netværkskort, og du er færdig.

Tips og advarsler

  • Følg blot disse trin vil give dig den tilslutning, du har brug for for at gøre dit netværk komplet. For bedre resultater foreslås tweaks kun, hvis du ved hvad du laver.
  • I denne vejledning antager vi, at du har materialer på forhånd og er klar til at fortsætte på den sammenhængende del af vejledningen. Hvis du føler at du har brug for mere hjælp, sender du en mail til mig en personlig besked, og jeg vil gøre mit bedste for at lede dig bedst muligt.