Sådan opsættes Outlook med Exchange Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Opret Microsoft Exchange Server manuelt

1.

Åbn Outlook og naviger til Kontrolpanel. Klik på 'Mail and Fax' for at se de profiler, du allerede har oprettet.

2.

Klik på 'Vis profiler' og vælg den, du vil foretage ændringer til. Klik på 'Egenskaber'.

3.

Find fanen Tjenester og klik på knappen 'Tilføj service'. Her kan du tilføje Exchange Server til din profil. Vælg 'Microsoft Exchange Server' i dialogboksen og tryk 'OK'.

4.

Indtast din Exchange Server oplysninger, herunder navnet på serveren og dit specifikke postkasse navn. Hvis du aldrig har brugt din postkasse, så er det en god ide at kontrollere, at det er sat i gang. Du kan gøre dette ved at klikke på 'Egenskaber' i Exchange Server-profilen. Gå til 'General' og 'Check Name.' Hvis navnet på serveren og postkassen understreges, er du god til at gå.

Vælg Indstillinger

1.

Vælg dine forbindelsesindstillinger. Gå til 'Vis Profiler, '' Microsoft Exchange Server 'og' Egenskaber. 'På fanen Generelt vælger du, hvordan du vil arbejde med beskeder. Som standard fungerer Outlook og Exchange online, men du kan ændre dette til' Work offline 'og vælge til en forbindelsestype hver gang du logger ind.

2.

Indstil sikkerheds- og krypteringsindstillinger i fanen Avanceret. Hvis du vil arbejde primært offline, skal du deaktivere ' Brug netværkssikkerhed under logon 'og vælg feltet' Ved brug af opkald ', i krypteringsoplysningerne.

3.

Klik på knappen' Offline Folder Settings 'til Vælg krypteringsindstillingerne for dine offlinefiler. Du kan vælge at ikke kryptere, bruge standard krypteringsindstillingen eller kryptere med høj grad af beskyttelse. Høj kryptering er fantastisk fra et sikkerhedssynspunkt, men gør det svært at komprimere filer.

4.

Indstil en tid på dagen, når du vil oprette forbindelse til internettet for at få beskeder fra dine fjernkasse. Klik på fanen 'Fjern mail' i panelet Indstillinger. Klik på 'Planlægning' og indtast til tiden i afkrydsningsfeltet 'Check at'. Alternativt kan du vælge, hvor ofte du skal tjekke din mail ved at tilføje et tidsinterval i feltet 'Hver'. Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger.

Microsoft Exchange Server er et program hostet på en lokal server, som giver dig mulighed for at komponere, arbejde med og sende beskeder til personer på samme server uden at være internetforbundne. Når du har konfigureret det som en profil med Outlook, kan du bruge Outlook 's offline funktioner til at arbejde og sende email via serveren. Dette sparer dig besværet med at skulle bruge to forskellige programmer til at styre post- og kontaktoplysninger.