Sådan overføres filer til en webserver

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret en separat mappe for de filer, du ønsker at uploade. Det bliver lettere at uploade alle filerne, hvis de er på ét sted. Du vil muligvis kalde denne mappe 'Upload' eller noget lignende for at hjælpe dig med at finde det på computeren.

2.

Gå til webstedet for den webserver, du har valgt . Mange servere har forenklet uploaden af ​​filer, så det kun indebærer et par klik med musen. Hvis serveren har klikbare knapper, der er markeret med sætninger som 'Gennemse din computer' eller 'Upload dine filer', klik på den relevante knap og vælg filerne i din mappe for at uploade til rummet. Nogle servere tillader flere filoverførsler, som giver dig mulighed for at vælge alle filer i din mappe, mens nogle servere kun tillader dig at vælge en fil ad gangen.

3.

Download en FTP klient softwarepakke, hvis din server ikke tilbyder web-baserede uploads. Mange af disse programmer, som FileZilla, er nemme at bruge. Du skal kende din webserverens værtsadresse samt dit brugernavn og din adgangskode for at kunne bruge disse programmer. Disse elementer skal leveres, når du tilmelder dig webområdet.

4.

>

Installer FTP-klienten på harddisken. Indstil dit værtsnavn sammen med dit brugernavn og adgangskode. Opret forbindelse til webområdet og begynd at uploade dine filer.

Tips og advarsler < / h4>

  • At gemme vigtige dokumenter på en webserver er en enkel måde at beskytte dine filer mod tab under et harddisknedbrud, eller når du flytter dem til en ny computer. Du skal blot downloade filerne, når du har brug for dem.
  • Hvis du er bekymret for sikkerheden af ​​dine filer, skal du sørge for at kodeordbeskytte dem, før du uploader.
  • FTP-klientservere er som regel de hurtigste måde at uploade filer på, især hvis du har et stort antal filer.
  • Evnen til at overføre filer fra din computer til den valgte webserver er noget, som alle har brug for, når du opretter en personlig side. De fleste webhoste tilbyder flere muligheder for at få sådanne filer fra din computer til deres server.