Sådan spiller du NES-spil over et hjemmenetværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at dit hjemmenetværk er op og kører korrekt. For at dette skal fungere, skal begge computere være tilsluttet det samme netværk. Hvis begge computere har internetadgang, selv om der kun er et modem i dit hus eller lejlighed, fungerer alt godt.

2. Find en NES-emulator, der understøtter netværksspil. Der er en bred vifte af emulatorer derude, at alle gør det samme: spille NES-spil. Kun få vil gå den ekstra mile og støtte netværk play. Gå til et sted som Zophar's Domain og find en emulator, som FCE Ultra, der gør det.

3.

Installer din emulator af valg på begge computere. Når installationen er færdig , kør programmet på begge maskiner.

4.

Indstil netværksindstillingerne i begge kopier af emulatoren. For at du kan spille med to computere, vil begge have for at kunne finde hinanden.Visse emulatorer vil have deres egen fane for netværksafspilnings muligheder, mens andre findes under en almindelig faneblad 'Valg'. Når du har fundet den rigtige dialogboks, skal du indtaste den information, det kræver. , skal du indtaste din IP-adresse og bare et par andre ting.

5.

Indlæs ROM'en du forsøger at afspille på begge maskiner. Find en 'Start Network Play' dialogboks - det vil være på samme sted, som du tidligere har fundet netværksafspilningsindstillingerne. Når du er aktiveret, vil du kunne spille spillet som om du spillede det side om side med en ven på et gammelt Nintendo Entertainment System, kun du 'leger begge på computere i det 21. århundrede.

p>

Tips og advarsler

  • Husk at det er ulovligt at oprette eller bruge ROM-versioner af copyright-beskyttede videospil på din computer, medmindre du ejer den originale patron. Alle ROM'er, der bruges sammen med denne vejledning skal være hjemmelavet eller offentligt tilgængeligt.
  • At spille multiplayerspil på Nintendo Entertainment System plejede at være let: Du sætter i et spil, tilslutter to controllere, leverer en til din ven og starter spil. Da nyere og mere kraftfulde systemer begyndte at komme ud faldt de gamle favoritter vejen til fordel for de nye smag af måneden. Nu kan du kun bruge nogle få enkle værktøjer til at genopleve de herlige dage og spille NES-spil igen. Denne gang behøver du ikke engang systemet. Du kan nemt og hurtigt spille NES-spil via et hjemmenetværk.