Sådan tager du billeder med en BlackBerry

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tryk på knappen på siden af ​​telefonen, der tænder digitalkameraet. Hvis du er venstrehåndet, vil denne knap være hvor din langfinger hviler. Hvis du er højrehåndet, vil det være hvor din tommelfinger hviler. Dette aktiverer kameraet og begynder at vise kameraets visning på din BlackBerry Pearl eller Blackberry Curve skærm.

2.

Se på din BlackBerry skærm for at se, hvad billedet går at se ud. Du kan zoome ved at rulle hjulet frem mod skærmen, og du kan zoome ud ved at rulle hjulet væk fra skærmen og mod tastaturet. Både BlackBerry Curve og BlackBerry Pearl har denne funktion.

3.

Tryk på BlackBerry-menuknappen til venstre for rollerballen for at skifte til en fuldskærmstilstand, se dine billeder eller ændre flashindstillinger, juster hvidbalancen, billedkvaliteten og størrelsen og eksperimentere med sort / hvide eller sepia-tonede farveindstillinger. Ikke alle disse funktioner er tilgængelige på alle BlackBerry-telefoner.

4.

Tryk på rollerball indad for at snappe Hold dig meget stille og vent på, at det færdige billede vises på skærmen. Hvis du ikke kan lide billedet, rul bolden til højre, indtil det lille affald c et ikon er fremhævet. Din BlackBerry vil sandsynligvis bede om bekræftelse, før billedet slettes. Prøv at tage billedet igen, tryk på rollerballen. Hvis du kan lide billedet, gemmes det automatisk, og kameraikonet lyser som forberedelse til at tage et andet billede.

5.

Prøv at sende billedet til en ven ved at rulle kugle ned til konvolutikonet og følge instruktionerne på skærmen. Afgrødeikonet hjælper dig med at ændre billedet, og ikonet for filmappe hjælper dig med at ændre billedets filnavn.

Hvis du har et digitalkamera indbygget i din BlackBerry, så er du heldig. Du kan tage billeder og sende dem til andre mennesker ved at inkludere dem i en sms. Du kan overføre billeder til en anden mobiltelefon, en mp3-afspiller eller en anden digital lagerenhed ved hjælp af Bluetooth-teknologi. Din BlackBerry digitalkamera er nem at bruge, lære hvordan i dag.