Sådan tilføjes dias til MySpace

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på din MySpace-side. For at være sikker på, at du ikke skriver dit brugernavn og din adgangskode til et phishing-websted, skal du skrive 'myspace.com' og holde genvejstasten til login-siden i dine favoritter.

2.

Peg på 'Profil' i menulinjen, og vent på, at rullemenuen vises. Klik derefter på 'Mine programmer'.

3.

Rul ned under 'Programmer Du bruger 'og klik på' Galleri Galleri '. Dette bringer en masse apps til at indlæse på siden. Klik på' Billeder 'under' Gennemse programmer. '

4.

Gennemse og vælg et diasshowprogram, der skal downloades. Følg anvisningerne i det pågældende program for at downloade det korrekt. En populær applikation til dias er PhotoFeed fra AppLounge. Klik på 'Tilføj denne applikation' for at starte overførslen.

< p> 5.

Følg programmets instruktioner for at uploade dine fotos på dit MySpace-websted.

Tips og advarsler

  • Sørg for ikke at uploade billeder, du ikke er villige til at dele med alle, der besøger dit websted.
  • Generelt, Det er ikke professionelt at uploade personlige dias på forretningssider. Hvis du bruger MySpace til en virksomhedswebside, skal du ikke uploade din bedstemors fødselsdagsbilledfremvisning.
  • Du har din MySpace-side helt oprettet, men du vil vise dias af din seneste tur til parken med børnene til alle dine venner. Det er nemt at vise dias på din MySpace-side, hvis du ved, hvor du skal se og hvad du skal klikke. Her er hvordan du tilføjer dias på din MySpace-side, så alle kan nyde dem.