Sådan tilføjes links til din MySpace-profil

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Når du er i din MySpace-konto, skal du klikke på linket, der siger 'Hjem u0026 quot; i øverste venstre hjørne. Måske er du allerede der, men bare hvis du surfer på en anden side i MySpace, får du dig til, hvor du skal redigere din profil.

2.

I øverste venstre hjørne, under menulinjen med 'Home u0026 quot; link, vil du se et link, der siger 'Rediger profil'. Klik på u0026 quot; Rediger profil u0026 quot;.

3.

Der vil du se mange steder at tilføje tekst til. Der er en boks, der siger 'Om mig', en der siger 'Jeg vil gerne mødes' osv. Det er alle felter med oplysninger, der vises på din profilside. Bestem hvilken boks du vil indsætte link.

4.

Når du vælger hvilken boks du vil lægge linket i, skal du indtaste den tekst, der vises på illustrationen med dette trin. Det er HTML-kode, og eHow tillader ikke kode indsat i trinene, så vi vil bruge et billede.

5.

Koden skal skrives nøjagtigt. Hvis du lader noget ud som u0026 gt; , linket virker ikke.

6.

Koden har to dele. Den første del fortæller linket, hvilken webside der skal henføres til, og det er den del der siger: www .how.com. Den anden del er, hvad du vil have linket til at sige, når det vises på hjemmesiden. Hvis du vil bruge koden til at indsætte dit eget link, skal du erstatte: www.ehow.com for din ønskede webadressedestination og erstatte: Besøg eHow for den tekst, du vil have til dit link.

7.

Når du har indtastet din kode, skal du Måske vil du tilføje en linjeskift, så teksten til dit link er på sin egen linje. For at gøre det skal du indtaste koden med dette trin efter din komplette HTML-kode for linket.

8.

Når du er færdig med at skrive din kode i den ønskede boks, ruller du ned på siden og hit 'gem'

For at se linket på din profil, skal du gå til menulinjen øverst på siden og klikke på 'Profil'.

10.

Hvis du beslutter at fjerne linket, skal du gentage de forrige trin og slette linket. Men det vil se anderledes ud end det du skrev. MySpace tilføjer sin egen kode til den, du indsætter. Det vil se ud som koden i billedet, der følger med dette trin. Hvis du vil fjerne linket, skal du fjerne koden, som MySpace har oprettet.

Hvis du vil tilføje et link på din MySpace-profil, så er det sådan, du kan gøre det. Lad os forestille dig, at du vil tilføje et link til eHow. På din profil vil du have teksten til at sige u0026 quot; Besøg eHow u0026 quot ;. Og når du klikker på linket, tager det dig til eHow-hjemmesiden.