Sådan vælger du en trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem, hvad du vil have, at din router skal opfylde. For eksempel giver de mest grundlæggende routere internetadgang, men er ikke gode til streaming af musik, fotos, videoer eller spil på tværs af et hjemmenetværk. Hvis du forventer at skulle foretage disse typer aktiviteter på dit hjemmenetværk, skal du have en stærkere router.

2.

Overvej om din router vil være i en god position for trådløs Internet brug. Routeren skal være ved siden af ​​dit modem, og du vil ikke have, at de skal være for langt fra, hvor du skal bruge trådløst internet i dit hjem. Hvis du vil bruge den trådløse internetforbindelse, en god afstand fra din router, skal du købe en med et stærkere signal end de grundlæggende modeller.

Se på internetbutikker og opbevarer personligt for at få en ide om, hvilke mærker af routere der er til rådighed og til hvilke priser. Altid shoppe rundt for den bedste pris på elektroniske varer, da disse kan variere i omkostningerne meget fra butik til butik og er også ofte til salg.

Se efter brugernes anmeldelser af routerne er du interesseret i at få en ide om, hvordan de har udført for andre.

5.

Køb den trådløse router, der bedst opfylder dine behov.

Tips og advarsler

  • Routerbokse beskriver typisk og giver et diagram, der beskriver styrken af ​​routeren, og hvad den bruger anbefales til.
  • En trådløs router er en nem og nem måde at gøre dit hjem til et hotspot på netværket. Det er fantastisk til dem med bærbare computere, der omfatter trådløse internetkort. En anden fordel ved at bruge en trådløs router er, at det ikke kræver huller, der skal bores eller ledninger, der skal løbe i dit hus - sparer tid og penge.