Sådan Boost Business med Facebook

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilføj billeder og opret en indbydende profil. Bliv medlem af Facebook er simpelthen ikke nok, du skal have et professionelt udseende billede, et anstændigt bio og en liste over interesser. Disse er alle kvaliteter, der vil tiltrække online venner til dig.

2.

Opdater dit humør ofte. Når nogen er din ven på Facebook, kan de se dit humør og dit billede, selv før de går ind i din profil. Faktisk vil alle dine venner få konstante opdateringer, hvis du ændrer dit humør. Konstante påmindelser om dig og din virksomhed er gode.

3.

Tilføj dine webadresser og dit firmanavn og kontaktoplysninger til din profil. Glem ikke at give de vigtigste oplysninger: hvad du gør for at leve, og hvordan folk kan se dit arbejde for sig selv. Klikbare links er den bedste måde at udføre denne opgave på.

4.

Forespørg venner som vanvittige. Søg efter længe tabte videregående venner, folk der er uddannet fra samme skole som dig, eller folk der bor i din stat. Jo flere venner du har, desto flere mennesker vil ofte se på din profil og forretningsinformation.

5. Indsæt videoer og opslagstavler til din virksomhed, der giver dine Facebook-venner særlige tilbud. Igen opdateres hver gang du opdaterer din Facebook-profil, alle Dine venner bliver advaret, hvilket betyder, at dine annoncer vil nå alle dine venner.

6.

Deltag i grupper, der vedrører din virksomhed. , eller grupper, der elsker børn. Når du er i grupperne, anmode hvert medlem om din ven.

7.

Skriv tankevækkende meddelelser på 'væggen' af ese grupper. Alle vil læse 'væggen', hvis de er medlem af en bestemt gruppe. Hvis du sender indgående beskeder, vil de klikke på dit navn og læse din profil. Jo mere eksponering, jo bedre.

Tips og advarsler

  • Når du opretter din egen profil, skal du stave ord helt ud. Læg genvejsordene til tekstning af dine venner.
  • Skriv ikke personlige vittigheder, dårligt sprog eller uanstændige billeder på din professionelle Facebook-side. Gem det til en anden personlig side.
  • Sociale netværkssider som Facebook er fremtidens bølge i reklame. Milliarder mennesker over hele verden bruger Facebook til at møde nye venner, komme sammen med gamle og tale med deres nuværende venner. Med al denne fornøjelse forstår de ikke selv, at de bliver bombarderet med reklamer. Du kan også deltage og indbetale nogle af de sjove. Du kan oprette en Facebook-konto med det ene formål at øge din forretning. det er helt gratis, men din virksomhed vil sandsynligvis forbedre med lidt indsats. Denne artikel viser dig, hvad du skal gøre for at oprette en Facebook-konto for at øge din egen virksomhed.