Sådan Hook Up Kabel Internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find en flad overflade, du kan indstille dit kabelmodem, et sted nær en kabellinie. Sørg for, at placeringen er tæt nok til en stikkontakt, som du vil kunne tilslutte modemet til, og at du vil kunne nå modemet med et ethernet-kabel fra din computer eller router.

2 .

Skru det koaksiale kabel fra din kabelforbindelse på bagsiden af ​​kabelmodemet. Når kablet er fastgjort, skal du sætte ethernetkablet fra din computer eller router i den relevante ethernet-forbindelsesspor. Når begge kabler er blevet tilsluttet, skal du sætte modemet ned på din flade overflade, så det ikke kan fjernes ved et uheld, hvis overfladen bliver ramt eller kører ind.

3.

Tilslut strømkablet til kabelmodemet. Der er risiko for, at modemet har en standby-knap eller anden strømafbryder, som skal trykkes for at tænde den og sætte den i aktiv tilstand. Du ved, at modemet er i aktiv tilstand, når standby-lampen er slukket, og de andre lys på modemet begynder at lyse, da det gør sin forbindelse til internettet.

4.

Om nødvendigt, Opsæt din computer eller router for at arbejde med den nye internetforbindelse. Du skal muligvis også køre netværksforbindelsesguiden på en hvilken som helst computer, der forbinder til internettet via dit netværk, hvis netværket ikke allerede er konfigureret.

Tips og advarsler

  • Sørg for, at der er oprettet passende firewalls, når du er tilsluttet internettet for at beskytte dit netværk og din computer mod indtrængen.
  • Bredbåndsinternet kan tilbyde en højhastighedsforbindelse i dit hjem eller forretning, og kabelinternet er en af ​​de mest almindelige former. De fleste kabeludbydere vil selv oprette din internetforbindelse, undertiden for et nominelt gebyr, men det er ikke svært at oprette forbindelsen selv. Din kabeludbyder skal levere et modem, men selvom de ikke ' t, bør du være i stand til at opnå et pålideligt kabelmodem til relativt lave omkostninger.