Sådan Lej en bærbar computer i London

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem, om laptopudlejning passer til dig. Hvis din bærbare computer er i butikken til reparation, eller du har brug for en bærbar computer i en kort stund, mens du rejser i London, kan det være en god ide at leje en bærbar computer. Gebyrer for bærbare huslejer kan dog hurtigt tilføje, og hvis du tror dig 'Jeg har brug for en bærbar computer længere end et par uger, det kan være mere økonomisk i det lange løb at købe en bærbar computer end at leje.

2.

Køb rundt for at finde det bedste lejeaftale. Leje det, Blaze Computer Rentals og Laptop Computer Rental Hire er kun tre af mange virksomheder, der tilbyder laptop leasing og udlejning i London. Se Ressourcer.

3.

Overvej leasing. Hvis du vil have brug for den bærbare computer i mere end en uge eller to, overvejer at underskrive en leasingaftale for bærbare computere. I længere perioder er laptop leasing normalt mere økonomisk. For den amerikanske rejsende hjælper det med at huske at du vil leje eller leje din midlertidig bærbar computer i britiske pund i stedet for amerikanske dollars, og det vil næsten fordoble den pris, du betaler.

4.

Kontakt udlejningsselskabet London, du har valgt at gøre forretninger med og lade dem vide, hvilke specifikationer du søger. Fortæl dem, hvad du vil bruge den bærbare computer til, og lad dem hjælpe dig med at finde den rigtige lejeaftale for dig.

5. < / p>

Skriv lejeaftalen og nyd din midlertidige laptop! Hvis du har været forretninger med udlejningsfirmaet over telefonen, leverer mange computeren gratis til dig i London. >

  • Hyppige internetcafs i London som et alternativ til udlejning eller leasing. Internetcafs er nemme at finde i London, og priserne for at bruge deres computere er normalt ret rimelige. Men hvis du ' Er du klar til at leje en bærbar computer i London, er du sikker på at der er et stigende antal cafeer, restauranter, hoteller, museer og biblioteker, der tilbyder gratis wi-fi i London, så du bare kan få fat i din bærbare computer og gå! Se Ressourcer.
  • Laptops er en nødvendighed for nutidens forretningsrejsende, og flere og flere fritidsrejsende søger også at leje bærbare computere. Uanset om flyselskabet mistede din bagage, eller du bare dør for at blogge om dine rejseoplevelser, er der mange virksomheder i London, der tilbyder både kortvarig bærbar udlejning og langvarig laptop leasing.