Sådan bruges penge til at tjene penge

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hent et godt engrosfirma. Hvis du har de rigtige kontakter, er denne opgave let. Hvis du forventer at finde en god engrosvirksomhed ved blot at lave en simpel søgning, bliver du skuffet. Engroshandelsselskaber synes at være en stor hemmelighed. Der er dog et firma, der kan arbejde for dig - Zaken Corporation. Så hvordan tjener du penge. Først køber du 100 solbriller på $.40 pr. Stk. Til i alt $40. Så videresælger du dem på loppemarkeder, gårdsalg eller på eBay for $5,00 pr. Stk, der vinder $460. Nøglen er at vælge et produkt, som du ved, du kan sælge. Hvis det er forår eller næsten sommer, har du ingen problemer med at sælge solbrillerne. Elektronik er også gode sælgere.

2.

Køb aktier. En god måde at bruge penge til at tjene penge på er at investere i nogle aktier. Dette er en vanskelig virksomhed, og du kan miste penge, så det er bedst at arbejde med en, der er vidende og ikke forsøge at gå alene. Lav lidt forskning først for at forstå det grundlæggende og få nogle anbefalinger til nogle gode mæglere. markeder giver en meget højere fortjeneste end bare at lade dine penge sidde på en opsparingskonto.

3.

Køb et par obligationer. Hvis aktiemarkedet skræmmer dig, er der altid mulighed for Obligationer Brug dine penge til at købe obligationer. Obligationerne, der får de bedste renter, er de sidste fem år. Du ville ikke være i stand til at røre dine penge, før den femårige periode var op uden at betale en straf, men du vil få rigtig god interesse og et højere afkast på dine penge. Hvis du vil starte med en etårig obligation at prøve det ud og gå videre. Se, hvor meget mere du laver i det år end det samme beløb, der sidder på en opsparingskonto.

4.

Bliv en eBay-forhandler. i betragtning af, at eBay-forhandlere gør det meget godt, fordi de har undersøgt, hvad der sælger og tjener penge. Undersøg selv og læg ned de populære genstande, der har enorme budkrige ned til sidste øjeblik. Et sådant stort hit er Webkinz, fyldte dyr der kommer med en online kode.Denne kode får dem til et virtuelt kæledyr.Jagt gårdsalg, loppemarkeder, thrift butikker og andre sådanne steder at finde Webkinz virkelig billig. De fleste Webkinz sælger for $10 og op. Hvis du kan købe nogle til $2 til $5, kan du få et godt overskud. Lad være med at stoppe ved et emne dog. Få en liste over de 10 mest solgte varer på eBay, og tag listen med dig overalt, hvor du går. Bemærk, at prisen sælgere kommer for varen og ikke købe noget, der ikke kan give dig en fortjeneste.

5.

Deltag i en hjemme forretning. De fleste hjemme-virksomheder kræver nogle opstartsomkostninger, hvilket betyder at du skal bruge penge til at tjene penge. Dette er noget mere risikabelt end at placere dine penge i lagre, men det kan betale stort, hvis du har succes. Sørg for grundigt at undersøge virksomheden først og sørg for at tjekke dem ud med Better Business Bureau. Tjek også arbejde i hjemmet fora for at finde ud af, hvad folk har oplevet med virksomheden. Når du finder et godt firma, brug dine penge til at komme i gang. Følg forretningsplanen og arbejde på det som om du ville have noget andet arbejde. Efter et par måneder skulle du have lavet dine penge tilbage og begyndt at se fortjeneste.

Tips og advarsler

  • Bestem, hvor mange penge du er villig til bruge til at gøre mere. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, hvilken avenue du vil forfølge for at tjene flere penge.
  • Når du bruger penge til at tjene penge, er det risikabelt. Vurder altid dine mulige risici, før du beslutter dig for at gå videre.
  • Det er næsten umuligt at tjene penge ud af ingenting. Derfor har du brug for lidt penge til at tjene penge. Du skal imidlertid være forsigtig, når du overvejer, hvad du vil gøre, bruge dine penge til at tjene flere penge. Der er virksomheder derude venter kun scam du. Hold dig til dokumenterede metoder, der har varet testen af ​​tid. Følgende trin vil hjælpe dig med at lære at bruge penge til at tjene penge.