Sådan deler du en printer trådløst mellem pc og amp; Mac

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Først skal du afgøre, om du har al den hardware, du har brug for. Det kan være nødvendigt at købe trådløse netværkskort til en eller flere computere. Hvis du ikke allerede har en trådløs router, skal du bruge en. Sørg for at købe en, der har en plads til en printer. Se på boksen, når du handler. Billedet i trin 3 viser, hvad en trådløs router har en printer Forbindelsen ser ud.

Vær forberedt på at bruge flere timer til at oprette dit netværk. Har fabrikanterne 'gratisnumre talrige, hvis du løber i problemer undervejs.'
BEMÆRK: Hvis du allerede har en trådløs router, og det er en ældre trådløs struktur som f.eks. Wireless G, og du køber et nyt netkort, der er Wireless N, din trådløse adapter fungerer, men den fungerer kun på Wireless G-niveauet. Jeg har fundet ud af, at den nyere Wireless N-struktur fungerer langt bedre end de ældre trådløse formater, så hvis du har råd til at købe en ny router, anbefaler jeg det. Din trådløse forbindelse vil kun være så god som din trådløse router.

2.

Hvis du installerer en kablet router for første gang, er det nu tid til at konfigurere det. Følg producentens anvisninger for at installere routeren. De fleste producenter anbefaler dig at slukke for strømmen, før du tilslutter noget til routeren, så fortsæt og gør det først. Normalt vil du tilslutte en DSL- eller kabelforbindelse til den kablede router. Du vil tilslutte kabel- eller telefonlinjeforbindelsen til bagsiden af ​​routeren, som instruktionerne på fabrikantens hjemmeside eller instruktionsbogen fortæller dig. Følg fabrikantens instruktioner for installation, men hvis du har problemer, er der gratisnumre til rådighed af udstyrsproducenten, som du kan ringe. Det er normalt ret nemt at oprette en kablet router, hvis du følger producentens instruktioner.

3.

Nu er det tid til at oprette din trådløse router. Den typiske trådløse router lavet af Linksys, Apple eller Netgear har fire Ethernet-forbindelser på bagsiden. vil sandsynligvis anbefale dig at slukke for den trådløse router, før du tilslutter nye kabler. Du skal bruge et Cat 5-kabel til at tilslutte din trådløse router til din kablede router. Forhåbentlig har du lagt mærke til trin 1 og har en trådløs router, der har en printerport på Det kan du se, at Apple Airport Extreme Router i dette billede har en. Det er simpelthen en USB-port. Kør den trådløse routerens softwareguide til at hjælpe dig med at oprette en kodeordskode, så andre i nabolaget vundet bruger din ledning mindre eller kunne se, hvad der er på din computer. Hvis du er særlig forsigtig, skal du oprette firewallen, der følger med alle nye trådløse routere, ved at følge instruktionerne fra producenten.

4.

Der findes to typer trådløse netværkskort til computere . Du kan købe en trådløs netværksadapter, der plugger ind i en ekstern USB-port på din computer, eller du kan vælge at købe et trådløst PCI-adapterkort. Hvis du har det godt til at åbne computeren og installere et internt kort, er dette den bedste vej at gå, fordi USB-trådløse kort kan forårsage kaos på din computers hukommelse, hvilket får dit operativsystem til at falde som svar.

< p> 5. Når du har konstateret, at du har alt hardwareudstyr, du har brug for, skal du gå til producenten af ​​din trådløse netværkskortadapters hjemmeside. Hvis du for eksempel købte en Linksys-adapter, kan du besøge Linksys-webstedet og søge et link til enten 'Downloads u0026 quot; eller 'support'. Indsæt modelnummeret på din adapter og download den nyeste software og drivere til varen. Dette er afgørende, fordi softwaren, der fulgte med din adapter, sandsynligvis er forældet. Hvis du kører Windows Vista på en computer, vil netværkskortet ikke fungere korrekt uden opdaterede drivere.

6.

Få af os kan lide at gøre det, men inden du forsøger at installere netværkskort eller routere, skal du læse installationsvejledningen. Netværkskortadaptere installeres normalt først efter installation af softwaren. Læs derfor producentens instruktioner og installer softwaren. Så er du klar til næste trin.

7.

Dette trin er for folk, der bruger interne PCI netværkskort:
Når du har installeret den korrekte software og drivere til dine trådløse netværkskort (eller kort som nogle kalder dem), skal du lukke de computere, du føjer adapterne til.
Når computeren er lukket, skal du tage dem ud af husstandens el. Efter at du har taget computeren (s) ud, skal du trykke flere gange på tænd / sluk-knappen på computeren Udlad eventuelle resterende strømforsyninger op i maskinen.
Følg dine computerproducenter instruktioner ons, skal du åbne sagen på din computer for at nå sine interne komponenter.
BEMÆRK: VÆR WRIST STRAP'en for at indeholde enhver statisk elektricitet, du måtte bære. Din computers moderkort kan ødelægges fuldstændigt, hvis du ikke bruger håndledsremmen for at undgå statiske elafgifter.
Se, hvor PCI-slots er placeret i din computer.

8.

Før du tænder computeren igen, skal du gå videre og indstille printeren, hvor du ville kan lide at være. Dette skal nødvendigvis være tæt på den trådløse router, afhængigt af hvor lang tid printerens kabel er. Tilslut printerens USB-kabel til bagsiden af ​​routeren. Plug printeren i strømforsyningen til husholdningen.

9.

Dette trin er for folk, der installerer interne PCI-trådløse netværkskort:
Når du har fundet PCI-slotsene, skal du bestemme hvilken du vil bruge. Bag spalten ses en metalstrimmel, der kan skrues af. Skru den metalstrimmel, der tidligere har beskyttet støv og andet snavs, ind i din computer. Sørg for, at din håndledsbeskytter er klipset til metalhuset på din computer. Sæt forsigtigt PCI-netværksadapteren forsigtigt i den slot, du valgte, og skub den ind med en finger eller to fra hver hånd på toppen af ​​adapterkortet, og tryk helt ind i spalten, mens du sørger for bagsiden af ​​kortet, der dækker Slidshullet på bagsiden af ​​din computer er placeret korrekt. Du bør ikke overholde for meget modstand, mens du gør det. Hvis du gør det, kan adapteren ikke placeres korrekt. Stop, sørg for at have den, hvor den skal være. Tænk ikke adapteren i åbningen, hvis den ikke gør det ' Det ser ud til at passe korrekt. Du kan beskadige spalten eller kortet, hvis du ikke har det korrekt justeret. Når du har adapterkortet siddende ordentligt og har skruet metalstrimlen på bagsiden af ​​adapterkortet, skal du fastgøre computerens case-hus og sætte det i igen i husstanden.

10 .

Dette trin er for folk, der bruger USB-netværkskort: Først skal jeg sige endnu en gang, at selv om USB-netværkskort er nemme at installere, er de dårligere end PCI-interne kort. USB-adaptere gør ofte din computer Kør trægt, da det bruger Randam Access Memory (RAM), som svarer til kortvarig hukommelse hos mennesker. Hvis du har top notch ram og ikke er bekymret for hukommelsestab, skal du gå videre og bruge USB-adapteren. Nu skal du slukke for computeren, når du har installeret de korrekte drivere og software til din trådløse netværkskort. Tag stikket ud af husstandens el. Tryk på tænd / sluk-knappen på din computer flere gange for at aflade eventuelle resterende strøm. Tilslut nu USB-netværksadapteren til en ledig USB-slot. Tilslut din computer igen og tænd.

11. Når din computer er tændt, skal du se underretning om, at din computer har registreret ny hardware og installerer den. Hvis du har installeret producentens software korrekt, skal du blot følge instruktionerne. Hvis du endnu ikke har installeret den trådløse router, vil din nye trådløse adapter søge efter et signal og sandsynligvis ikke finde en, medmindre en generøs person i dit nabolag tilbyder deres eget gratis trådløse, hvilket sker overraskende ofte. Det er okay. Hvis din netværksadapter søger efter et signal, er du på den rigtige vej. Nogle gange tager det et par minutter, før din trådløse adapter finder dit trådløse router signal. Du skal se dit trådløse netværk. Klik på den, og hvis du har indtastet et kodeord på din trådløse router, skal du indtaste adgangskoden, når du bliver bedt om det. Du er nu trådløs!

12.

Hvis du deler en printer mellem en Mac og en pc, skal du sørge for, at du har installeret de nyeste drivere. For at dele printeren fra Apple Wireless, skal du installere Bonjour på hver pc. Dette er et meget lille program og nem at installere og indlæse. Du kan downloade det her: http://developer.apple.com/networking/bonjour/index.html
Download det og installer det på hver pc. Apples software er næsten altid lettere at installere end hvad du er vant til, hvis du bruger en pc. Bonjour-softwaren vil gennemgå installationen trin for trin og finde computeren på netværket, som du vil dele med Mac-computeren. Bare sørg for at gøre det til din standardprinter. Voila ... du er klar til at gå. Du er nu trådløs!

Tips og advarsler

  • Læs alle producentens instruktioner
  • VÆR WRIST STRAP'en for at undgå statiske elektricitetsladninger, når åbner din computer.
  • Denne opsætning lyder let. Nogle gange er det. Engang kan du have problemer med et stykke hardware. Heldigvis er hardwareproducenter let tilgængelige. Du kan ringe til Linksys f.eks. 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.
  • Da behovet for computere vokser, har mange hjem og mindre kontorer enten flere pc'er eller både pc'er og Mac-computere. Her er kun en strategi for at dele en printer over dit hjem eller lille kontors netværk trådløst. Denne metode vil fungere for at tillade printerdeling mellem pc'er og andre pc'er eller pc'er ad Macs eller Macs og andre Macs.