Sådan er du populær på skolen

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se godt ud. Første indtryk er vigtigt. Selvom du er smuk, interessant, kreativ og sjov på indersiden, vil ingen få tid til at kende din personlighed, medmindre de først føler sig trukket mod dit billede. At være velplejede med god personlig hygiejne og i det mindste en grundlæggende stilstilstand er minimumskravene til at se godt ud.

2.

Vær sikker. Hvis du ikke kan lide dig selv, vil ingen andre heller. For at være populær skal du tro på dig selv og være sikker. Hvis du føler dig lav eller ned på dig selv, skal du tænke på nogle få kvaliteter, som du sætter pris på selv. Måske har du en smart sans for humor, er musikalsk talentfulde eller er god til en sport. Husk på disse kvaliteter og gå højt og med stolthed.

3.

Vær venlig. Et gammelt ordsprog går som dette, u0026 # x201C; For at have en ven skal du være en ven, og det er helt rigtigt. De fleste mennesker ønsker at have venner og lide, men for at gøre det skal du gøre en indsats for at være venlige for fremmede. Selvom du ikke kender dem eller er nye, kan de mest basale behageligheder som at huske et navn eller vise et smil gå meget langt.

4.

Bliv involveret. Find aktiviteter, der er interessante for dig og engagere dig. Hvis du er naturligt atletisk eller nyd den udendørs, skal du gå ud til et sportshold hver sæson. Hvis du er musikalsk, kom med bandet eller få folk sammen til en jam session. At finde en mindre gruppe mennesker, der deler dine interesser, kan gøre det nemmere at finde venner, der værdsætter dig for dine unikke kvaliteter.

5.

Hav det sjovt. Alle vil være omkring nogen, der synes at have det sjovt. Tiltræk andre sjovt elskede mennesker ved at være en selv. Den bedste måde at gøre dette på er at slappe af, nyd selv og de andre omkring dig, og hold et positivt syn på livet.

Tips og advarsler

  • Styr trangen til at dømme folk. Din nye bedste ven i morgen kan være den person, du ser ned på i dag. Hold et åbent sind.
  • Pas på sladder. At tale om andre bag ryggen kan komme tilbage til dig i form af rygter og forlegenhed.
  • Den bedste slags popularitet er, når folk beundrer dig for, hvem du naturligvis er. Vejen for at opnå denne slags beundring er at sætte din bedste fod frem til enhver tid. I skolen bekymrer eleverne så meget om, hvad andre tænker på dem i stedet for hvad de tænker på sig selv. Et sundt niveau af selvværd bliver synligt og tiltrækker positiv energi fra andre.