Sådan får du adgang til dit skrivebord fra enhver computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilmeld dig en gratis gmail-konto på www.google.com

2.

Gå ind i 'Indstillinger u0026 quot; at oprette integrationen af ​​dine andre email-konti.

3.

Vælg fanen Kalender og opret din kalender eller kalendere, indstil dine påmindelser som en pop op, e-mail eller SMS til din telefon.

4.

Vælg fanen Dokument og upload dit ord eller regnearkdokumenter. Du vil også få en e-mail-adresse til din konto, så du kan sende dine dokumenter til online-systemet.

5.

Gå til http://www.google.com / intl / da / options / for at vælge andre muligheder for dit nye webbaserede kontor.

Tips og advarsler

 • Når du er færdig med processen, skal du kunne at få adgang til din gmail-konto fra enhver computer med internetadgang. Nyd tilgængeligheden og bekvemmeligheden ved den web-baserede proces.
 • Bekendtgør dig selv med eventuelle uploadrestriktioner. Dette gælder normalt størrelse og filtype.
 • Du er ganske behagelig og noget tilfreds med dig selv. Din computer er organiseret. Du har brugt dit kontorprogram til at oprette og få adgang til alle dine programmer med minimal søgning. Alt er kun et klik med musen.

  Du er på ferie, og du finder det besværligt at få adgang til dine data fra andres computere, fordi du skal bruge en tredjeparts software. Så selvom du Brug de frie, du skal stadig downloade noget på din værtens computer, (som oftest fryntes af den grundlæggende gæstetikette).

  Et andet scenario, du ramte en computer styrtede, og selvom du sikkerhedskopierede alle dine data, er der altid noget, du glemmer.

  Så hvordan kan en person have en desktop-applikation der kan holde alle deres data og være tilgængelige på flere steder uden tredjeparts software? Svaret er at oprette en, der bruger Google. Det web-baserede program vil give dig:
  - en e-mail-klient, der giver dig adgang til e-mail fra flere konti;
  - et kalenderprogram, der giver dig mulighed for at oprette flere kalendere, som du kan dele med flere parter;
  - et dokumentafsnit, der giver dig mulighed for at uploade orddokumenter og spreadsheets, som du kan få adgang til og ændre på webstedet;
  - et afsnit, der giver dig mulighed for at gemme, dele og redigere dine fotos uden at miste deres beslutnings integritet;
  - en læser, der søger på nettet for at indsamle artikler, du har anmodet om, når du opsætter programmet.

  Listen fortsætter, og det er helt GRATIS .