Sådan får du adgang til filer fra en pc eksternt

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Ansøg et webbaseret adgangsselskab, som GoToMyPC.com, og se, hvilke planer de har til rådighed for virksomheder og personlige konti. Disse websteder opkræver typisk et gebyr pr. Måned eller pr. Brug. Disse tjenester er meget nyttige til større virksomheder og virksomheder.

2.

Installer fjernadgangs-stationær software, f.eks. Anyplace Control, Remote Desktop eller enhver anden fjernadgangsprogram. Mange af disse fjernadgangsprogrammer kører på både Apple- og Windows-baserede operativsystemer.

3.

Tænd for fjernadgangsfunktionerne på computeren ved hjælp af funktionen Windows operativsystem. Naviger til systemets kontrolpanel og derefter til fanen Fjern. Aktiver denne funktion, så andre kan få adgang til datafiler på den computer.

4.

Kontroller, at den computer, der indeholder dataene eller filerne, kan dele disse oplysninger. For at få adgang til oplysningerne fra en fjernplacering skal du slå deling til filen, drevet eller placeringen indeholdende dataene.

Tips og advarsler

  • Hold computeren på hele tiden for at kunne få adgang fra fjerntliggende steder. Nogle indstillinger på en Windows-baseret computer tillader fjernopvågning af et sovende eller dvaletilstand.
  • Sikre fjernadgangsproceduren ved at anvende adgangskoder for at få adgang til datafiler.
  • Aldrig oplyse følsomme oplysninger eller data, mens du har adgang til en computer eksternt.
  • Adgang til filer fra en pc fra en fjernsyn er noget, som de fleste virksomheder ikke kunne undvære. Det giver computerbrugere mulighed for at bruge og dele oplysninger på deres hjem- eller kontorpaskine fra en anden placering.