Sådan forbinder du to computere via internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd begge computere og tilslut dem begge til internettet.

2.

Sørg for, at de to computere hver har NetBEUI og TCP / IP-protokoller installeret korrekt. Kontroller også fjernadgangstjenesterne på begge for at sikre, at den er konfigureret og fungerer korrekt.

3.

Find IP-adresserne for begge computere. Du kan få adgang til disse oplysninger ved at skrive 'ipconfig' på kommandoprompten. I dette eksempel vil vi sige, at den første computers IP-adresse er 192.168.0.155.

4.

Aktiver fildeling og find en sti, der skal deles på den første computer . Et eksempel er at dele 'C: \' som 'Shared\_Drive.'

5.

Skift til den anden computer. Åbn et kommandopromptvindue og skriv 'Net Use X : \\ 192.168.0.155 \ Shared\_Drive 'og tryk' Enter. 'Dette vil kortlægge den anden computers' X-drev til den første computers 'C-drev. Dette vil lade dig bruge X-drevet over internettet, ligesom du ville dit eget lokale drev.

At forbinde to computere via internettet er temmelig let og kan være meget praktisk. Med de to tilsluttede computere kan du bruge en harddisk til at køre programmer eller kopiere og gemme filer.