Sådan fremskynder din internetforbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Denne lille tweak, der virker for de fleste XP-brugere.
Microsoft synes af en eller anden ukendt grund at reservere 20\% af din båndbredde til eget brug, hvis du 'at downloade deres opdateringer mv.
Det er 20\%. Du kan ikke lade 20\% af din båndbredde blive spildt! Lad os hente det igen ...
Klik på start. Klik på Kør. Indtast 'gpedit.msc' uden 'ofcourse'. 'Gpedit' eller 'Global Policy Editor' bruges til at indstille og ændre system præferencer og brugerrettigheder.
Gå nu til 'Lokal computerpolitik' -> Computerkonfiguration-> Administrationsskabeloner-> Netværk -> QOS-pakkeplanlægger.
Dobbeltklik på 'Begræns for reservering' Bandwidth '. Klik på fanen forklare for at få en forklaring på det.
Aktiver nu det og sæt det til nul. Udført ... Du får tilbage den reserverede båndbredde på 20\%. Og nu er internet 16\% hurtigere ...!

2.

Firefox-brugere kan downloade og bruge u0026 quot; Flashbox Extension u0026 quot; for at stoppe overførsel af unødvendige annoncer, flash animationer osv.
Dette vil også hjælpe dig med at fremskynde dit internet.

3.

Download en TCP optimizer fra http: // www .speedguide.net / files / TCPOptimizer.exe og brug den. Men sørg for at du har oprettet et systemgendannelsespunkt, før du bruger det, da det ændrer nogle systemindstillinger. Så hvis du vil have disse indstillinger tilbage, skal du blot lave en systemgendannelse, og dit system er som det var før installationen.

4.

Hvis du har en bredbåndsforbindelse, er din forbindelse langsom, fordi dine dns er stærkt indlæste, og du kan frit vælge en egen DNS-server, finde et nyt par dns-servere og brug dem!

Så fortsæt ... nyd din nye internethastighed ...

Tips og advarsler

  • Vær sikker på at oprette et systemgendannelsespunkt, før du følger en af ​​disse instruktioner ... bare hvis noget går galt ...
  • Denne vejledning hjælper dig med at fremskynde din internetforbindelse. De fleste af disse trin er enkle, testede og fuldt funktionsdygtige. Så fortsæt og nyd den nye hastighed af din forbindelse ...