Sådan linkes to computere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Konfigurer et kablet netværk. Dette er den sikreste, sikreste og hurtigste måde at dele filer på og en internetforbindelse mellem to computere. Når du opretter et kablet netværk, skal du nok bruge en router eller et hub til at forbinde dine to computere. Selv om det er teoretisk muligt at forbinde to computere ved hjælp af et ethernet-crossover-kabel, er sådanne forbindelser vanskelige og ofte undlader at forbinde de to computere sammen. Et kablet netværk kan være svært at installere, hvis de to computere er i separate rum. Det kan kræve løbende kabel gennem væggene eller loftet. Som et alternativ kan du købe et netværksforlænger kit til at gøre dit hjems elektriske ledninger til netværkslinjer.

2.

Opret et trådløst netværk, hvis et kablet netværk vundet ' t arbejde for dig. Du skal bruge en trådløs router, et trådløst adgangspunkt til den anden computer og alle nødvendige kabler, herunder ethernetkabler. Når du køber en trådløs router og adgangspunkt, er det en god idé at købe de bedste produkter uanset prisen. Det er også en god ide at købe foran markedet. Hvis du køber Wireless B eller G, kan du muligvis være ked af det på lang sigt, hvis disse hurtigt bliver forældede. Indkøb af trådløse N-produkter hjælper med at beskytte dig mod planlagt forældelse og holder dig på forkant med teknologien i længere tid. Konfigurer det trådløse netværk ved at omdirigere din computers forbindelse til DSL- eller kabelmodemet via den trådløse router.

3.

Slut de to computere sammen med et nullmodemkabel, hvis Ethernet-netværk er ikke en mulighed. Tilslut null-modemkablet til RS-232 serielle porte på hver computer. Denne mulighed kan kun bruges til at forbinde to computere og resulterer generelt i langsommere overførselshastigheder end ethernet-netværk. Alternativt kan du også Brug et USB-netværkskabel, der er specielt broet for at tillade to computere at kommunikere.

4.

Kør netværksopsætningsguiden eller brug den software, der fulgte med din enhed. Sørg for at tænd fil- og printerdeling, eller du vil ikke kunne få adgang til de andre computers filer fra din computer. Du skal muligvis også deaktivere din firewall eller oprette en undtagelse for at få adgang til filer.

Tips og advarsler

  • Hvis du installerer et trådløst netværk, skal du sørge for for at ændre standard brugernavn og adgangskode. Hvis du ikke gør det, kan dine naboer snart surfe på din konto.
  • Forsøg ikke at bruge et almindeligt USB-kabel til at netværkere dine to computere, da dette muligvis kan beskadige dine computere.
  • Der er flere forskellige måder at forbinde to computere sammen. Afhængigt af hvilken type computere du har, og hvilken slags link du skal oprette, vil mindst en af ​​disse metoder fungere for dig.