Sådan opbygger du et affilieret websted

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få dig en hjemmesidebygger, medmindre du kender html som bagsiden af ​​din hånd. Der er ingen skam at få hjælp til at opbygge en hjemmeside, og det er faktisk det, de fleste mennesker gør. Hvis du er ny på byggepladser, er Site Build It (SBI) et godt sted at starte. De tager dig trin for trin gennem webstedets byggeproces, herunder indsættelse af de rigtige søgeord for at få søgemaskinerne på dit websted. Site Build Det koster $299 om året og inkluderer hosting og domænenavn. Dybest set alt alt på ét sted. Hvis du ikke vil bruge $299, kan du bruge Yahoo 's Site Builder til $144 om året, men det vil ikke hjælpe dig med at få dit websted klar til søgemaskinerne.

2.

Bestem hvad din niche er. Du vil ikke have et websted, der tilbyder feriepakker, loppemedicin til katte og træningsudstyr. Det vil forvirre læserne og lade dem vide, at du ikke er ekspert på nogen af ​​disse områder. De vil ikke holde på din hjemmeside for længe. Du vil holde fast ved et emne pr. Websted, så du bliver autoritet om emnet. Hvis du vælger træningsudstyr som hovedfokus, end alt på hjemmesiden skal omhandle, hvordan man bliver sund.

3.

Tilmeld dig nogle gratis websteder som Share-A-Sale, der angiver de virksomheder, du kan promovere og tjene fra. Som affiliate kan du tjene en procentdel af salget foretaget via dit websted, få betalt pr. blyfangst eller få betalt pr. annonce klikket. Du skal bruge en kombination af alle tre på din hjemmeside for at maksimere overskuddet. Sørg for, at de virksomheder, du tilmelder dig, er legitime og betaler i tide. Her er nogle flere websteder, der er opretstående: Clickbank, Commission Junction og MaxBounty. Det er bedst at tilmelde dig, så du kan finde alle tilbud i den niche du valgte.

4.

Tilføj nogle artikler til dit websted. Dette er ekstremt vigtigt. Du ønsker ikke kun produkter, fordi det vil lade folk vide, at du kun er interesseret i deres penge og ikke rigtig i at give dem værdifuld information. Du kan få artikler gratis online, hvis du ikke vil skrive dem selv. Du skal inkludere forfatterens byline og et link til forfatterens hjemmeside. Det er bedst at skrive artiklerne selv, så du er ikke sender folk til andres hjemmeside, men hvis du er knust for tiden, og du ikke føler dig har skriveevnen er det en god mulighed. Et godt sted at få artikler er Ezine Articles.

5. Vælg et domænenavn baseret på din niche. Det skal være så kort og mindeværdigt, som du kan få det. Brug dit navn som et domænenavn, fordi ingen vil søge efter det . Hvis du sælger træningsudstyr, vil du have ord, som folk leder efter træningsudstyr, skal søge efter. Selvfølgelig prøv øvelse equipment.com. Nogle andre forslag kan være udstyr4health.com, exerciseequipment4u.com, exercise4life.com. Lav en liste, fordi de fleste af dine forslag vil blive taget allerede.

6.

Tilføj Google Adsense-annoncer for at maksimere dit websted. Jo mere trafik du bliver bedre, du skal gøre med Google-annoncerne. Det er gratis at gøre, og når du har oprettet det, kan du stort set glemme det og bare samle kontrollerne, når de kommer. Bare husk at tjekke tilbage med Google, før du får din første check til at indsende dine oplysninger som anmodet.

7.

Kombiner alle disse aspekter på dit websted. Tilføj grafik eller billeder, som du måske har taget med dit digitalkamera. Du kan få gratis billeder hos Stockxpert. guide dig om hvordan du tilføjer grafik og hvordan du tilføjer alle dine tilknyttede programlinks og bannere. Sørg for, at hvis du ikke bruger Site Build It, skal du studere søgeord og vælge flere til dit websted. Dette er de sætninger folk vælger, når de søger efter dine produkter. Jo mere reklame du gør med dine søgeord, desto højere går dit websted på søgemaskinerne. Det betyder, at flere mennesker vil få dit websted opført som følge af deres søgning.

Tips og advarsler

  • Når du har opbygget dit tilknyttede websted, er du bliver nødt til at reklamere som skør. Ingen vil vide om dit websted, medmindre du fortæller dem. Det anbefales, at du studerer forskellige reklamemetoder, inden du begynder.
  • Kontroller tilbage med dine tilknyttede virksomheder som Del-A-Sale en gang om ugen for at finde ud af, om nogen af ​​de kampagner du valgte at promovere, er blevet slettet . Du ønsker ikke at forlade et banner på dit websted, der ikke har tjent penge, når du kan erstatte det med en, der vil.
  • En affiliate er en person, der tjener penge til at henvise folk til andres produkter og tjenester. Dette kan være en meget rentabel forretning, og det har stort set ingen omkostninger, da der ikke holdes nogen opgørelse. Den bedste måde at tjene penge som affiliate er at skabe et websted med mange produkter og tjenester til salg på ét sted. Det gør det lettere for kunden at handle og lettere for dig at annoncere. På denne måde annoncerer du en websteds link i stedet for 100 affilierede links.