Sådan opretter du en Yahoo-konto til Email og Messenger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indtast adresselinjen www.yahoo.com og klik på Enter.

2.

På højre side af skærmen vil se u0026 quot; tilmelde u0026 quot ;. Klik på u0026 quot; tilmeld u0026 quot;.

3.

Udfyld de ønskede oplysninger på den følgende side. Det vil være spørgsmål vedrørende dit navn, sted, køn, alder osv.

4.

Det vil spørge dig om hvilket navn du vil bruge til din nye Yahoo e-mail-adresse (messenger ID). Du bliver nødt til at vælge noget, der ikke vil være almindeligt, ellers har du svært ved at finde et navn, der ikke allerede er brugt. Hvis du kan lide navnet u0026 quot; POPPY u0026 quot ;, kan du opleve, at at tilføje et nummer hjælper det med at være mere unikt og mindre tilbøjelige til at blive taget allerede. u0026 Quot; POPPY32 u0026 quot; ville være et godt alternativ. Når du har valgt et brugernavn, der er godkendt, vil du gerne skrive det ned et sted, der vil være nemt for dig at finde til fremtidig reference, hvis du glemmer det.

5.

p> Dernæst skal du vælge en adgangskode. Vælg noget, der vil være nemt for dig at huske, men svært for en anden at finde ud af. Brug ikke den samme kombination til dit brugernavn og din adgangskode.

6.

Spørg en ven om at hjælpe dig ud ved hjælp af deres email-adresse, hvis du ikke har en anden af ​​dine egne . De bliver nødt til at tjekke deres e-mail efter tilmeldingen for at bekræfte din yahoo-konto. Indtast den anden e-mail-adresse i afsnittet 'Alternativ e-mail'.

7.

Formularen beder dig derefter om at vælge et sikkerhedsspørgsmål. Det giver dig en liste over spørgsmål at vælge imellem. Vælg en. På næste linje sætter du svaret på sikkerhedsspørgsmålet. I fremtiden, hvis du glemmer dit brugernavn eller adgangskode, vil dette spørgsmål / svar frigive kontooplysninger til den email-adresse, du indtaster som en sekundær e-mail-adresse.

8.

Næste del beder dig indtaste en sikkerhedskode. Det er bare en kombination af bogstaver. Se på det og skriv det nøjagtigt som vist i det medfølgende rum.

9.

Klik på boksen ud for 'Jeg har læst og er enig' u0026 quot; afsnit. Når du ser et afkrydsningsfelt i den boks, skal du trykke på Opret min konto.

10.

En bekræftelse skal have været sendt til den alternative e-mail-adresse, du har angivet. Tjek den e-mail, eller få den ven, der har leveret den, tjekket den. Der vil være et link i den email, der skal kopieres til adresselinjen. Tryk på enter.

11.

Klik på Fortsæt. Du eller din ven bliver bedt om at indsætte brugernavn og / eller adgangskode igen. Jeg tror ikke, det er nødvendigt, når du har indtastet linket i adresselinjen og klikket på Fortsæt. Men hvis det ikke virker, skal du muligvis spørge din ven om at indsætte brugernavn og kodeord for dig. Sørg for, at denne person er en person, du kan stole på.

12.

Du er helt indstillet !! Du kan nu logge ind på Yahoo Messenger for at chatte med venner, e-mail venner og familie og nyde fordelene ved gode websteder som www.ebay.com, www.myspace.com, www.paypal.com, samt sende billeder til din langt væk pennevenner!

Tips og advarsler

  • Tilføj numre til dit bruger-id for at gøre det mere unikt og mindre sandsynligt at blive taget.
  • Vælg et kodeord, der er nemt for dig at huske, men alligevel svært for en anden at finde ud af.
  • Brug IKKE de samme bogstaver og / eller tal til dit bruger-id og adgangskode.
  • Brug IKKE din fødselsdag eller jubilæumsdato som adgangskode. For nemt!
  • Hvis du vil oprette en konto med ebay, paypal eller andre websteder, har du generelt brug for en e-mail-konto. Du kan også gerne holde kontakten med familie og venner eller sende billeder over hele verden til kære langt væk.