Sådan opretter du forbindelse til internettet gratis

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Konfigurer din Wi-Fi-forbindelse. Sørg for, at din Wi-Fi-adapter er blevet installeret korrekt i din computer, og at den fungerer korrekt, med den nødvendige software installeret.

Find din 'hotspot' som kan være på en fastfood spisested, et hotel, en kaffebar eller på ethvert sted, der siger, at de har gratis trådløs internetadgang. Spørg placeringen, hvis de har gratis internetadgang, hvis det ikke er foreslået nogen udenfor reklame.

3.

I Windows skal du klikke på Start og finde kontrolpanelet. Netværksforbindelser, hvor der er en trådløs forbindelse tilvalg. Klik på dette.

4.

Der kan være en tilgængelig liste over tilgængelige trådløse internetforbindelser. Find den korrekte på din liste Det er mest sandsynligt, at det er det højeste niveau af barer.

5.

Vælg den korrekte Wi-Fi-forbindelse og klik på den. Computeren vil automatisk forsøge at oprette forbindelse til dit valgte internetadgangspunkt.

6.

Hold dig tæt på dit Wi-Fi-hotspot. Kontroller niveauet af søjler i signalikonet; jo flere barer, jo bedre er din forbindelse.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke ser en trådløs internetadgang på din computer, skal du kontrollere din Wi-Fi-adapter og sørg for, at den er tilsluttet korrekt.
  • Brug ikke disse tips til at stjæle internetadgang, hvor den ikke er givet frit. Poaching på en internetforbindelse er dårlig netikette.
  • Når du har en computer, og du vil oprette forbindelse til internettet, skal du ikke betale for det. Der er et par måder at få adgang til internettet gratis, lovligt. Tilslutning til internettet er nemmere end før, og hvis du har et par grundlæggende elementer og er på den rigtige placering, bør du være i stand til at få gratis internetadgang til din computer.