Sådan oprettes email vedhæftede filer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find ud af, hvad du ønsker at sende som en vedhæftet fil. Det kan være alt fra et dokument til et Excel-regneark eller PowerPoint-præsentation. Hvis det er noget, der er placeret på internettet, skal du først kopiere og gemme filen på din computers harddisk.

2.

Komponér en e-mail-besked. E-mailens krop, bemærk at du har medtaget en vedhæftet fil. Hvis vedhæftet fil ikke lykkes, eller du har sendt den forkerte fil, vil den anden part underrette dig om fejlen.

3.

Klik på knappen, der siger 'Tilføj vedhæftning' eller 'Vedhæft fil'. Microsoft Outlook bruger et billede af en papirclips. Hvis du er usikker på et ukendt ikon, skal du rulle markøren over knappen 'Tilføj vedhæftning' for at få adgang til det. Et vindue vil vise en beskrivelse af dens funktion.

4.

Søg efter den fil, du ønsker at vedhæfte. Find og fremhæv den fil, du vil sende, og Tryk derefter på 'send fil'. Processen vil variere fra system til system, men i nogle systemer skal du blot dobbeltklikke på filen. Den vil automatisk vedhæfte uden yderligere aktivitet.

5.

Kontrollér, at filen er vedhæftet. Find en t i slutningen af ​​kroppen af ​​dit brev et symbol eller 'paperclip', der angiver, at filen er vedhæftet. Symbolet skal også indeholde navnet på filen. Hvis du vil sikre dig, at du vedhæfter den korrekte fil, kan du dobbeltklikke på det pågældende emne til bekræftelse.

6.

Send din e-mail som normalt. Da e-mailen bliver sendt, skal der være en indikation på, at filen downloades sammen med e-mailen. Du har lavet en vedhæftet fil.

Tips og advarsler

  • Det sikreste og nemmeste sted at gemme en fil er i 'My Dokumenter 'eller' Mine billeder '.
  • Send ikke en vedhæftet fil til en intetanende person.
  • E-mail vedhæftede filer vides at bære virus.
  • Du har lavet en fantastisk Powerpoint-præsentation eller fundet et unikt billede online, og nu vil du dele det med andre via e-mail. Desværre er du ikke helt sikker på, hvordan du gør det. Følg disse enkle instruktioner, og du vil sende ud vedhæftede filer, inden du kender det.